Acties

Acties

Voordelig studeren? Schrijf je dan snel in

Schrijf je uiterlijk 31 juli in en profiteer van 10% vroegboekkorting op je cursusgeld

Na de zomer aan een financiële opleiding of training beginnen? Profiteer van onze aantrekkelijke actie: schrijf je uiterlijk 31 juli 2021 in en ontvang 10% vroegboekkorting op je cursus- of trainingsgeld.
 

Klassikaal onderwijs weer mogelijk

We hebben goed nieuws: onze lessen kunnen weer klassikaal doorgaan! Uiteraard houden we ons daarbij volledig aan alle maatregelen die nodig zijn om jouw veiligheid te garanderen. Naast onze klassikale lessen kun je je opleiding ook nog altijd volgen via e-learning of in de virtual classroom. Welke variant je ook kiest, door je nu alvast in te schrijven bespaar je flink op je cursusgeld.
 

Kies je opleiding of training

Deze actie geldt voor een groot aantal opleidingen en trainingen, zowel klassikaal als in onze virtual classroom of via e-learning. Maak je keuze uit de onderstaande segmenten en schrijf je snel in met de actiecode: vroegboekkorting2021.

 

Verzeker jezelf van een plek

Met een vroege inschrijving doe je jezelf een plezier. En dat is niet alleen vanwege de korting. Met vroegtijdige inschrijvingen krijgen wij eerder zicht op de groepsgrootte. Wij kunnen je dan eerder bevestigen dat jouw groep definitief van start gaat. Des te meer reden dus om je snel aan te melden.
 

Vragen? Behoefte aan opleidingsadvies?

Heb je vragen over de actie of heb je behoefte aan opleidingsadvies? Neem dan direct contact op met een van onze opleidingsadviseurs via 035 528 0811 of via ons contactformulier.
 

Actievoorwaarden

  • De actie is geldig op inschrijvingen van 21 juni 2021 tot en met 31 juli 2021.
  • De actie is niet te combineren met andere kortingsafspraken.
  • De korting is niet geldig op reeds afgenomen producten en inschrijvingen vóór 21 juni 2021.
  • De korting geldt niet voor opleidingen die door een van de businesspartners van Markus Verbeek Praehep worden uitgevoerd.
  • De vroegboekkorting wordt verrekend als 10% korting op het cursusgeld.
  • Alleen inschrijvingen met de kortingscode vroegboekkorting2021 komen in aanmerking voor de vroegboekkorting.