• Home
  • Salarisadministratie, Payroll en HR

Salarisadministratie, Payroll en HR

Als salarisadministrateur of –adviseur krijg je, net als bij alle andere financieel administratieve functies, te maken met een vergaande automatisering...

Lees meer

Als salarisadministrateur of –adviseur krijg je, net als bij alle andere financieel administratieve functies, te maken met een vergaande automatisering van de invoerwerkzaamheden. Er wordt een hoger niveau...

Lees meer

Als salarisadministrateur of –adviseur krijg je, net als bij alle andere financieel administratieve functies, te maken met een vergaande automatisering van de invoerwerkzaamheden. Er wordt een hoger niveau van je verwacht dan enkele jaren geleden. Je...

Lees meer

Salarisadministratie, Payroll en HR: 66 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
STAP - budget
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Filters

HBO Bacheloropleiding (1) Een HBO Bacheloropleiding is een wettelijk geaccrediteerde opleiding die opleidt tot de officiële Bachelorgraad. De opleiding heeft een nominale duur van 4 tot 6 jaar. Een Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Post Bachelor (1) Een Post Bachelor is een programma gericht op het verdiepen en/of verbreden van je kennis en vaardigheden. Het niveau van een Post Bachelor zit tussen HBO- en beginnend Masterniveau in. De duur van programma varieert tussen de 3 en 12 maanden.

HBO Programma (12) Een HBO-programma is opgebouwd uit een of meerdere modules van een erkende HBO-opleiding. Met een HBO-programma verdiep en/of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op HBO-niveau. Na het afronden van een HBO-programma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige, erkende HBO-opleiding.

HBO Associate Degree (1) Een HBO Associate degree is een wettelijk geaccrediteerde opleiding. Met een HBO Associate degree kun je in 2 jaar een volledig HBO-programma afsluiten met de graad Associate degree (Ad). Na afronding van de opleiding kun je mogelijk vrijstelling ontvangen en verder studeren in een HBO Bacheloropleiding.

Trainingen en Korte Cursussen (4) Tijdens de trainingen staat jouw eigen praktijk altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kan je direct in de praktijk brengen.

Als salarisadministrateur of –adviseur krijg je, net als bij alle andere financieel administratieve functies, te maken met een vergaande automatisering van de invoerwerkzaamheden. Er wordt een hoger niveau van je verwacht dan enkele jaren geleden. Je moet over de juiste kennis over loonheffingen, arbeidsrecht en fiscale regelgeving beschikken. En omdat management en personeel op jouw adviezen bouwen zijn ook communicatieve vaardigheden en adviesvaardigheden van groot belang.

Volg bij Markus Verbeek Praehep de PDL of VPS

Natuurlijk kun je bij ons, als marktleider voor de loonadministratie opleiding PDL, terecht voor de standaardopleiding voor de salarisadministrateur. Markus Verbeek Praehep is medegrondleggers van de nieuwe standaard-Vakopleiding Payroll Services en initiatiefnemer bij de oprichting van het NIRPA, het Nederlands Instituut voor Payroll Accounting. Inmiddels hebben veel payrollprofessionals de titel RSa of RPP, die gevoerd kan worden als men ingeschreven staat bij het NIRPA. Hét kwaliteitskeurmerk voor de salarisadministrateur die zijn vak bijhoudt. De grote meerderheid van de 1.500 bij NIRPA geregistreerde salarisadministrateurs is bij Markus Verbeek Praehep opgeleid. Ben jij de volgende?

Bacheloropleiding voor payrollprofessionals

Bij Markus Verbeek Praehep kun je ook de enige erkende bacheloropleiding voor payrollprofessionals volgen, Management Payroll Services, en een Associate Degree Payroll Services. Kies voor de gehele bacheloropleiding of voor deelopleidingen. De standaardopleidingen PDL en VPS of CBC maken hier  deel vanuit. Voor salarisadministrateurs en –adviseurs van elk niveau is het mogelijk om zich verder te ontwikkelen.

Behaal PE-punten met onze trainingen

PE-punten behalen? Bekijk ons groeiende aanbod trainingen die aansluiten op de vereisten van het NIRPA-register. Kort, krachtig, praktisch en op mooie locaties.

Opleidingen voor beginnende en gevorderde salarisadministrateurs

Er is een schreeuwend tekort aan salarisadministrateurs. Heb je ambities in die richting, dan ben je over het algemeen verzekerd van gunstige arbeidsvoorwaarden. Onze opleidingen BKL, PDL, VPS, Associate Degree Payroll Services en HBO Bachelor Management Payroll Services kun je in fases doorlopen. Deze opleidingen zijn bedoeld voor de beginnend of gevorderde salarisadministrateur. PDL-studenten maken ter ondersteuning gebruik van een memotrainer. Beheers je een bepaald deel al? Dan stelt de software automatisch minder vragen over dit deel van de stof en meer over de stof die je nog niet beheerst. Voor je opleiding bij Markus Verbeek Praehep kun je in opleidingsplaatsen in het hele land terecht. Ook wordt veel gebruik gemaakt van e-Learning.

Payroll: advisering op maat