• Home
  • Salarisadministratie, Payroll en HR-opleidingen

Salarisadministratie, Payroll en HR-opleidingen

Als salarisadministrateur of –adviseur krijg je, net als bij alle andere financieel administratieve functies, te maken met een vergaande automatisering...

Lees meer

Als salarisadministrateur of –adviseur krijg je, net als bij alle andere financieel administratieve functies, te maken met een vergaande automatisering van de invoerwerkzaamheden. Er wordt een hoger niveau...

Lees meer

Als salarisadministrateur of –adviseur krijg je, net als bij alle andere financieel administratieve functies, te maken met een vergaande automatisering van de invoerwerkzaamheden. Er wordt een hoger niveau van je verwacht dan enkele jaren geleden. Je...

Lees meer

Salarisadministratie, Payroll en HR-opleidingen: 77 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Filters

HBO Bacheloropleiding (3)

HBO Programma (9)

HBO Associate Degree (1)

Modules (11)

Trainingen en Korte Cursussen (9)

Als salarisadministrateur of –adviseur krijg je, net als bij alle andere financieel administratieve functies, te maken met een vergaande automatisering van de invoerwerkzaamheden. Er wordt een hoger niveau van je verwacht dan enkele jaren geleden. Je moet over de juiste kennis van loonheffingen, arbeidsrecht en fiscale regelgeving beschikken. Daarnaast bouwen het management en het personeel op jouw adviezen. Daarom zijn communicatieve vaardigheden en adviesvaardigheden van groot belang.
 

Volg bij Markus Verbeek Praehep de PDL of VPS

Natuurlijk kun je bij ons, als marktleider voor de Praktijkopleiding Loonadministratie (PDL), terecht voor de standaard opleiding voor de salarisadministrateur. Markus Verbeek Praehep is (mede-)grondlegger van de nieuwe standaard vakopleiding Vakopleiding Payroll Services (VPS). Daarnaast zijn wij initiatiefnemer van de oprichting van het NIRPA, het Nederlands Instituut voor Payroll Accounting. Inmiddels hebben veel payroll professionals de titel RSa* of RPP* welke gevoerd kan worden als men ingeschreven staat bij het NIRPA.

Zo is er een kwaliteitskeurmerk ontstaan voor de salarisadministrateur die zijn vak bijhoudt. De grote meerderheid van de 1.500 bij NIRPA geregistreerde salarisadministrateurs is bij Markus Verbeek Praehep opgeleid. Ben jij de volgende?

*Rsa staat voor Registered salarisadministrateur.
*RPP staat voor Registered payroll professional
 

Bacheloropleiding voor payrollprofessionals

Bij Markus Verbeek Praehep kun je ook de enige erkende bacheloropleiding voor payroll professionals volgen, namelijk HBO Management Payroll Services, en een Associate Degree Payroll Services. Kies voor de gehele bacheloropleiding of voor een deelopleiding. De standaardopleidingen PDL en VPS maken hier deel vanuit. Voor salarisadministrateurs en –adviseurs van elk niveau is het mogelijk om zich verder te ontwikkelen.
 

Behaal PE-punten met onze trainingen

PE-punten behalen? Bekijk ons groeiende aanbod trainingen die aansluiten op de vereisten van het NIRPA-register. Kort, krachtig, praktisch en op mooie locaties.

Opleidingen voor beginnende en gevorderde salarisadministrateurs

Er is een schreeuwend tekort aan salarisadministrateurs. Heb je ambities in die richting, dan ben je over het algemeen verzekerd van gunstige arbeidsvoorwaarden. Onze opleidingen BKL, PDL, VPS, Associate Degree Payroll Services en HBO Bachelor Management Payroll Services kun je in fases doorlopen. Deze opleidingen zijn bedoeld voor de beginnend of gevorderde salarisadministrateur.

PDL-studenten maken ter ondersteuning gebruik van een memotrainer. Beheers je een bepaald deel al? Dan stelt de software automatisch minder vragen over dit deel van de stof en meer over de stof die je nog niet beheerst. Voor je opleiding bij Markus Verbeek Praehep kun je in opleidingsplaatsen in het hele land terecht. Ook wordt er veel gebruik gemaakt van e-Learning.

Payroll: advisering op maat