Klassikale lessen via onze virtual classroom

Bij Markus Verbeek Praehep heeft jouw gezondheid de allerhoogste prioriteit. Daarom houden wij ons aan de coronamaatregelen die de overheid en ons eigen brancheprotocol ons voorschrijven. Dat betekent dat we onze klassikale opleidingen t/m 18 januari 2022 zo veel mogelijk naar virtual classrooms hebben omgezet. De examens gaan wel door. Zodra de overheid het licht op groen zet starten we de klassikale bijeenkomsten weer op.
 

Wat is de virtual classroom?

In de virtual classroom wordt het klaslokaal virtueel nagebootst. Dat betekent dat je gewoon les krijgt van een docent en in een klas zit met je medestudenten, maar dan op afstand. Het contact met je docent en medestudenten verloopt via een liveverbinding. Zo kun je ook vanuit huis profiteren van de voordelen van klassikaal onderwijs:

  • Je kunt direct vragen stellen aan je docent
  • Je krijgt opdrachten en vragen waarmee je de lesstof praktisch leert toepassen
  • Je kunt met je medestudenten in subgroepjes aan een opdracht werken
  • Je leert niet alleen van de docent, maar ook van je medestudenten

In onderstaande video vind je meer uitleg over onze virtual classroom:

Hoe werkt de virtual classroom?

Je hoeft niet heel handig te zijn met computers om deel te kunnen nemen aan de virtual classroom. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Verder helpen wij je op weg. Als je je aanmeldt voor een opleiding of training, ontvang je duidelijke instructies voor het inloggen en het gebruik van de verschillende functies in de online leeromgeving. Ook ontvang je van ons een telefoonnummer dat je kunt bellen als iets niet lukt of niet werkt. Zowel voor als tijdens de opleiding staan de moderatoren van Markus Verbeek Praehep voor je klaar om je waar nodig te ondersteunen.
 

Switchgarantie

Wanneer je naast je baan studeert is het extra belangrijk dat je opleiding goed in jouw drukke planning past. Daarom bieden we je maximale flexibiliteit met onze switchgarantie. Deze garantie maakt het mogelijk om per module te bepalen hoe jij je opleiding wilt volgen. Wil je bijvoorbeeld de eerste module volgen in de virtual classroom en dan verder studeren op locatie? Geen enkel probleem! Dankzij de switchgarantie kun je onbeperkt wisselen tussen deze varianten zonder hiervoor extra administratiekosten te betalen.
 

Meer weten over de virtual classroom?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de virtual classroom of de switchgarantie? Onze opleidingsadviseurs helpen je graag. Bel 035 – 5 280 811 of vul ons contactformulier in.