Alle podcasts
Alle podcasts

Podcastaflevering: De accountant en controller van de toekomst – Wat gaat er veranderen?  

Wie de vakliteratuur over accountants en controllers een gevolgd heeft, las in de afgelopen jaren al vaker dat de beroepsgroep aan belang zou inboeten. Alles zou namelijk volledig geautomatiseerd worden. Intussen is de beroepsgroep springlevend en misschien wel relevanter dan ooit. Zowel de accountant als de controller heeft er juist taken bijgekregen, denk bijvoorbeeld aan de duurzaamheidsverslagen. 
 

Werk met Waarde, de podcast van Markus Verbeek Praehep staat stil bij de toekomst van het accountants- en controllersvak. Frank bakker, directeur van Markus Verbeek Praehep is te gast. Hij laat zijn licht schijnen over nieuwe ontwikkelingen en hoe die vertaald worden naar de opleidingen. Natuurlijk komen ook de nieuwe exameneisen aan de orde die recent gepubliceerd zijn door de Commissie Eindtermen Accountantsopleiding (CEA). Ook gaat hij in op de 'Expertgroep Educatie' die opgericht werd door de ‘Kwartiermakers toekomst accountancy’. 

Luister de podcast en ontdek aan welke eisen professionals in de toekomst moeten voldoen en wat de nieuwe ontwikkelingen betekenen voor permanente educatie? 

Luister de podcast nu! 

Ben je geïnteresseerd geraakt in een opleiding als accountant of controller? Kijk dan snel op onze website voor informatie.