Over Markus Verbeek Praehep

Over Markus Verbeek Praehep

Incompanyprogramma’s

Markus Verbeek Praehep heeft jarenlange ervaring met het verzorgen van opleidingsprogramma’s binnen organisaties, het op maat maken van opleidings­trajecten, het inrichten van toonaangevende opleidingshuizen en het ontwikkelen van unieke combinaties van interne trainingen. Door onze accreditaties op HBO Associate-degree-, HBO Bachelor- en Masterniveau kunnen wij erkende opleidingen voor jouw organisatie verzorgen.


Gerichte aanpak met de voordelen van de grootste financiële ­opleider voor werkenden

De combinatie van een op jouw organisatie en medewerkers gerichte aanpak met ons brede, erkende aanbod van financiële opleidingen maakt dat veel organisaties­ Markus Verbeek Praehep inmiddels naar volle tevredenheid op grote schaal inzetten voor de invulling van uiteenlopende opleidingsvraagstukken.
 

Standaard incompanytrajecten

Voor incompany-opleidingstrajecten vind je in Markus Verbeek Praehep een professionele partner.­ Alle opleidingen en cursussen die je op onze website vindt, kunnen­ we binnen jouw organisatie uitvoeren. Wij verzorgen op grote schaal cursussen en complete opleidingen binnen vele middelgrote en grote organisaties. Op basis van een zorgvuldige analyse­ van jouw vraagstelling en een uitgebreide intake met deelnemers­ zijn wij in staat om effectief te trainen en op te leiden. Uit onafhankelijk Cedeo-onderzoek blijkt dat onze incompany-aanpak als bijzonder effectief wordt getypeerd en duurzaam rendement op­levert. Je zult onze werkwijze als prettig en uiterst professioneel ervaren.
 

De Virtual Classroom

Onze Virtual Classroom maakt het mogelijk om te studeren op afstand. De docent of trainer is speciaal getraind om les te kunnen geven in de Virtual Classroom en heeft daarnaast uiteraard alle vakkennis en didactische vaardigheden die je van hem of haar mag verwachten. Via een liveverbinding hebben de deelnemers contact met de docent en met elkaar. Zo kan een incompany-traject toch klassikaal (op afstand) trainingen en opleidingen volgen en profiteren van alle voordelen die dit biedt. Lees meer over virtual classroom.
 

Businesspartner Boertien Vergouwen Overduin: expert in maatwerk

Markus Verbeek Praehep werkt veelvuldig samen met het bekende trainingsbureau Boertien Vergouwen Overduin, zeker als het gaat om innovatieve maatwerktrajecten. Wij spreken over maatwerktrajecten als er meer nodig is dan een standaardtraining voor jouw medewerkers om de gewenste oplossing te ­bereiken. Maatwerktrajecten komen vaak voort uit een analyse van een situatie binnen de organisatie, waarbij duidelijk is dat standaardtrainingen organiseren niet dé oplossing is. Het kan zijn dat je deze analyse zelf al heeft uitgevoerd of dat je ons hebt gevraagd dit te doen. Situaties worden vaak complex wanneer problemen niet alleen veroorzaakt worden door een gebrek aan vaardigheden bij medewerkers. We zien dan vaak dat processen, aansturing, cultuur en veranderingen een belangrijke rol spelen bij het probleem, zodat een weloverwogen benadering noodzakelijk is.
 

Erkende opleidingen op maat

Markus Verbeek Praehep biedt de mogelijkheid om financiële HBO-opleidingen op maat binnen jouw organisatie uit te voeren. In samenwerking met Hogeschool NCOI kunnen tevens Masteropleidingen op maat worden aange­boden. Door deze samenwerking met NCOI kunnen ook andere MBO-, HBO- of Masteropleidingen worden samengesteld. Hogeschool NCOI en Hogeschool Markus Verbeek Praehep zijn als rechtspersonen bevoegd om in het kader van de WHW HBO- en Masteropleidingen te verzorgen. Hierdoor is een unieke combinatie mogelijk van maatwerkopleidingen met landelijk erkende diploma’s. Een aantrekkelijke combinatie voor individuele deelnemers én voor jouw organisatie.

Je kunt ook een deel van een volledig MBO-, Bachelor- of Masterprogramma intern laten uitvoeren. Dit is beslist uniek. De ruime ervaring van NCOI en Markus Verbeek Praehep op het gebied van bedrijfsopleidingen resulteert in maximale flexibiliteit, die samengaat met het waarborgen van erkende kwaliteit. Onze ervaren consultants bespreken graag de mogelijk­heden. Je zult zien dat de kaders die gelden voor erkende opleidingen creatieve, flexibele en efficiënte programma’s zeker niet in de weg hoeven te staan. Zo combineer je de voordelen van erkende opleidingen met een speciaal voor jouw organisatie ontwikkelde aanpak.

De professionele partner voor al jouw opleidings­vraagstukken

Markus Verbeek Praehep is gespecialiseerd in het begeleiden van jouw organisatie bij financiële opleidingsvraagstukken­. Daarbij gelden jouw organisatie en specifieke vraag als uitgangspunt. Vervolgens ontwikkelen we een aanpak waarbij we de optimale combinatie maken van alle instrumenten die we als grootste financiële bedrijfs­opleider van Nederland tot onze beschikking hebben: erkennen van verworven competenties (EVC), verkorte leerroutes naar erkende diploma’s, gunstige financieringsmogelijkheden, competentie­gerichte trainingsprogramma’s op maat, management development en compleet ingerichte opleidingshuizen. Deze aanpak is gericht op het professionaliseren van jouw medewerkers, het naar een hoger niveau brengen van bepaalde functiegroepen, het binden en boeien van medewerkers­, of welke opleidingsdoelstelling dan ook. Daarbij maken we graag slimme combinaties van maatwerkprogramma’s en het ruime open programma van Markus Verbeek Praehep en de andere opleiders binnen Salta Group. Dat biedt dikwijls optimale flexibiliteit door de vele mogelijkheden en combinaties en maakt het samenwerken ook interessant voor kleinere organisaties.
 

Partner in strategisch opleiden

Opleidingsvraagstukken staan maar zelden op zichzelf. Een opleidingsvraag dient altijd een hoger, strategisch doel. Markus Verbeek Praehep is succesvol in het koppelen van organisatieontwikkeling en zorgvuldig ontwikkelde (finan­ciële) opleidingstrajecten. Zo leveren opleidingen altijd een concrete bijdrage aan de ontwikkeling van jouw organisatie. Voor verschillende organisaties hebben we volledige opleidingshuizen ontwikkeld, waarbij we erkende leerlijnen laten aansluiten bij jouw functiehuis, en waarvan we de onderdelen zelf invullen, met jouw eigen trainers of soms met andere al door jou geselecteerde partners.

Wat de opleidingsvraag ook is, Markus Verbeek Praehep biedt belangrijke toegevoegde waarde. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact­ op met onze ervaren consultants via 035 - 5 280 813.
 

Permanente educatie

Permanente educatie (PE) is voor professionals in ons vakgebied van essentieel belang. Markus Verbeek Praehep biedt diverse interessante en erkende trainingen aan waarmee je PE-punten behaalt. Hiermee blijft je kennis niet alleen actueel, maar behaal je ook punten die nodig zijn voor permanente educatie. De trainingen zijn officieel erkend door het NIRPA. Door deze erkenning ben je ervan verzekerd dat je officiële PE-punten behaalt. Bovendien maakt de training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

ZEKER van voorsprong in huis

Wij hebben elke maand een digitale open avond!
Wil jij alles weten over onze opleidingen? Meld je dan aan voor één van onze digitale open avonden. Wij vertellen over klassikaal studeren, e-Learning en de virtual classroom. Daarnaast krijg je informatie over onze manier van lesgeven en kun je direct vragen stellen.