Over Markus Verbeek Praehep

Over Markus Verbeek Praehep

MBO, HBO en Master

Markus Verbeek Praehep heeft de kernwaarden kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Als solide en vertrouwde opleider beschikt Markus Verbeek Praehep over alle mogelijk denkbare erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit. Onze studies leiden op tot erkende diploma’s die je ondersteunen bij de verdere groei van jouw loopbaan. Of het nu gaat om een opleiding op MBO-, Associate degree-, HBO Bachelor-, Post Bachelor- of Masterniveau, je legt hiermee een solide basis voor de toekomst.
 

Kwalitatieve en erkende MBO-opleidingen

Bij Markus Verbeek Praehep heb je ruime keuze uit financiële MBO-opleidingen, waarmee je je waarde op de arbeidsmarkt sterk vergroot. Naast erkende MBO-opleidingen kun je ook kiezen voor een deelprogramma op MBO-niveau. Met het afronden van zo’n programma heb je niet alleen een zeer gewaardeerd instituutsdiploma op zak, maar kun je ook altijd doorstromen naar een van de erkende MBO-opleidingen. Zo bieden wij antwoord op elke opleidingsvraag.
Lees meer over onze MBO-opleidingen >>
 

Internationaal erkende HBO-bacheloropleidingen

Hogeschool Markus Verbeek Praehep is door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap officieel erkend op basis van de Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek (WHW) en mag daarmee de internationaal erkende graad van Bachelor verstrekken. De NVAO is de officiële accreditatieorganisatie die de kwaliteitstoetsing in het hoger onderwijs uitvoert in opdracht van het ministerie van OCW. Accreditatie geeft aan dat de kwaliteit van de opleiding positief is beoordeeld.
Lees meer over onze HBO-Bacheloropleidingen >>
 

Officieel geaccrediteerde Masteropleidingen

Ook kun je bij Markus Verbeek Praehep kiezen uit een omvangrijk pakket van Masteropleidingen en korte programma’s op Masterniveau. Markus Verbeek Praehep biedt Masteropleidingen vanuit 2 faculteiten: de faculteit organisatie en management en de faculteit gericht op mens en maatschappij. In beide situaties ben je verzekerd van kwaliteit en sterke praktijkgerichtheid met de inzet van topdocenten uit het werkveld.
Lees meer over onze Masteropleidingen >>
 

Werkwijze

De HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool Markus Verbeek Praehep zijn modulair opgebouwd, waardoor ze goed te combineren zijn met je baan en privéleven. Als je de opleiding met succes hebt afgerond, ontvang je een erkend getuigschrift en mag je mogelijk een officiële graad voeren, bijvoorbeeld BSc (Bachelor of Science), of Ad (Associate degree). Of dit het geval is en welke graad je mag voeren is afhankelijk van je afgeronde opleiding.

In de opleidingen worden kennisinhoudelijke modules en vakspecifieke vaardigheden gecombineerd. Daarnaast is het dankzij de keuzeruimte mogelijk om je opleiding te personaliseren. In de online leeromgeving van Markus Verbeek Praehep, heb je toegang tot informatie over lessen, lesstof en informatie. Je bereidt je lessen voor aan de hand van de informatie in deze leeromgeving. Hierbij maak je praktijkgerichte opdrachten die je in je stage- of werkomgeving en in de les kunt bespreken. De opdrachten van onze opleidingen zijn direct toepasbaar in je eigen werk- of stageomgeving. Zo koppel je de theorie direct aan je praktijk.

Onze opleidingen zijn te volgen op locaties door heel Nederland. Je kunt dit overdag, ’s avonds en op zaterdag doen. Ook kun je de opleidingen vanuit huis volgen via e-learning of de Virtual Classroom.
 

Eindkwalificaties

De eindkwalificaties van onze erkende HBO-opleidingen zijn opgenomen in de opleidingsspecifieke Onderwijs- en Examenregeling. We leren je de eindkwalificaties gedurende je opleiding aan en toetsen deze in je afstudeerproject. Hiermee ontwikkel je je (verder) als financieel professional die een bijdrage kan leveren aan de organisatie waar hij werkt of komt te werken.
 

Bekwame docenten uit de praktijk

Markus Verbeek Praehep staat in de top 3 van de Nationale Studentenenquête als het gaat om de beoordeling van de kwaliteit van docenten. Dat is niet voor niets. De docenten komen zelf uit de praktijk en vinden het erg leuk om hun eigen kennis over te kunnen brengen aan de student. Met kandidaat-docenten wordt een zorgvuldige sollicitatieprocedure doorlopen. De juiste combinatie van vakkennis, relevante werkervaring en didactische kwaliteiten heeft in dit proces de hoogste prioriteit. Voor wie eenmaal als docent werkzaam is bij Markus Verbeek Praehep, is deskundigheidsbevordering een belangrijk aandachtspunt. Meerdere keren per jaar organiseren we docentendagen waar de docent vakgenoten kan ontmoeten.

Wij hebben elke maand een digitale open avond!
Wil jij alles weten over onze opleidingen? Meld je dan aan voor één van onze digitale open avonden. Wij vertellen over klassikaal studeren, e-Learning en de virtual classroom. Daarnaast krijg je informatie over onze manier van lesgeven en kun je direct vragen stellen.