Vakopleidingen

Wil je een diploma behalen waarmee je je (toekomstige) werkgever goed kunt laten zien wat je waard bent? Dan zit je goed met een van onze branche-erkende...

Lees meer

Wil je een diploma behalen waarmee je je (toekomstige) werkgever goed kunt laten zien wat je waard bent? Dan zit je goed met een van onze branche-erkende Associatie vakopleidingen. Met een branche-erkend...

Lees meer

Wil je een diploma behalen waarmee je je (toekomstige) werkgever goed kunt laten zien wat je waard bent? Dan zit je goed met een van onze branche-erkende Associatie vakopleidingen. Met een branche-erkend Associatie diploma heb je zeker een streepje voor....

Lees meer

Vakopleidingen: 49 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Filters

Modules (19)

Vakopleiding Branche-erkend Associatie (16)

Wil je een diploma behalen waarmee je je (toekomstige) werkgever goed kunt laten zien wat je waard bent? Dan zit je goed met een van onze branche-erkende Associatie vakopleidingen. Met een branche-erkend Associatie diploma heb je zeker een streepje voor. Zo leg je dus een stevige basis voor jouw financiële carrière. Bekijk al onze branche-erkende Associatie vakopleidingen op deze pagina.
 

Wat zijn branche-erkende Associatie vakopleidingen?

Bij Markus Verbeek Praehep staan de kernwaarden kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Dankzij onze branche-erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit weet je zeker dat je een financiële vakopleiding van hoge kwaliteit volgt.

Bij onze branche-erkende Associatie vakopleidingen leiden wij je op, maar heeft de Nederlandse Associatie voor Examinering (de Associatie) het programma en de leerdoelen ontwikkeld. De Associatie neemt ook het examen af en geeft het diploma uit. Vaak kun je je met een branche-erkend diploma inschrijven bij een register. Zo kun je je met het Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL) bijvoorbeeld laten registreren bij het NIRPA.

Ook als er geen sprake is van een register, kan een opleiding toch branche-erkend zijn. De opleiding is dan zo bekend in de markt dat deze als standaard geldt. Dit is bijvoorbeeld het geval bij Moderne Bedrijfsadministratie.
 

Wat is de Associatie?

De Nederlandse Associatie voor Examinering is al ruim 75 jaar een van de grootste onafhankelijke exameninstituten in Nederland. Hun doel is optimale borging van diploma’s en certificaten voor een goed functionerende arbeidsmarkt. De opleidingen op deze pagina leiden op voor examens van de Associatie. Hiermee kun je dus ook een Associatie diploma behalen. Deze diploma’s worden in het bedrijfsleven hoog gewaardeerd.
 

Branche-erkende opleidingen op financieel-administratief gebied

Heb je een baan op financieel-administratief gebied? Dan vind je bij ons verschillende branche-erkende Associatie vakopleidingen die hier goed op aansluiten. Welke opleiding het meest geschikt is voor jou, is afhankelijk van hoeveel kennis en ervaring je al hebt in je vakgebied. Met Basiskennis Calculatie (BKC®) en Basiskennis Boekhouden (BKB®) leg je een uitstekende basis. Beheers je de basis al? Verdiep je dan verder in het boekhouden met Praktijkdiploma Boekhouden (PDB®). En overweeg je in de toekomst verder te studeren met een Associate degree of HBO Bachelor? Dan is Moderne Bedrijfsadministratie de ideale opstap.
 

Branche-erkende opleidingen voor de salarisadministrateur en payrollprofessional

Ook op het gebied van salarisadministratie en payroll bieden we branche-erkende Associatie vakopleidingen op elk niveau. Leg de basis met Basiskennis Loonadministratie (BKL®) of verdiep je verder in je vakgebied met Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®), Vakopleiding Payroll Services (VPS®) of Compensation & Benefits Consultant (CBC®).
 

Meer weten over onze branche-erkende Associatie vakopleidingen?

Heb je vragen of heb je behoefte aan persoonlijk studieadvies? Dan helpen onze opleidingsadviseurs je graag. Bel 035 – 5 280 811 of vul ons contactformulier in.