Bekijk:
Thema's

Op Vrijdag, 18 September, 2020, 12:13

Nieuw kwaliteitskeurmerk voor financial controllers

Financial controllers kunnen zich vanaf nu laten registreren bij de Stichting Register Fiscaal & Financieel Advies (SRFA) om hun professionaliteit en vakbekwaamheid aan te tonen. Juist in deze tijd van financiële onzekerheid hebben bedrijven sterke behoefte aan goed opgeleide financials die in staat zijn onder ingewikkelde omstandigheden de onderneming financieel ‘in control’ te houden.

Lees verder

Op Maandag, 7 September, 2020, 15:42

Van PDL naar VPS: de logische én zinvolle vervolgstap

Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®) op zak en zin om verder te leren? De Vakopleiding Payroll Services (VPS®) van Markus Verbeek Praehep biedt een waardevolle verdieping. In deze vernieuwde opleiding ontwikkel je jezelf tot een allround payrollprofessional. Je bent dan niet alleen thuis in salarisadministratie, maar kunt ook gedegen adviezen geven op het gebied van HR en personeelszaken. En daar is veel behoefte aan.
Lees verder

Op Woensdag, 5 Augustus, 2020, 18:35

NIRPA zeer tevreden over PE-trainingen in Virtual Classroom

In juni 2020 heeft het NIRPA een waarneming gedaan van de PE-training Alles over CAO’s in de Virtual Classroom van Markus Verbeek Praehep. Hoewel het NIRPA regelmatig waarnemingen doet bij PE-opleiders, was dit een primeur voor onze Virtual Classroom. Zowel de training zelf als de virtuele lesomgeving werden met hoge cijfers beoordeeld.
Lees verder