Masterclasses

Losse Masterclass: afgebakend onderwerp


Markus Verbeek Praehep verzorgt een aantal Masterclasses voor financieel professionals binnen het financiële domein. Deze Masterclasses duren altijd 10 weken en bestaan uit 8 avondbijeenkomsten of 4 dagen. De Masterclasses zijn interessant voor diegenen die zich op Masterniveau verder willen ontwikkelen binnen een specifiek onderwerp. Een Masterclass is altijd later in te brengen in een Masterprogramma of volledige Masteropleiding. Hieronder zie je alle Masterclasses op een rij.

Masterclass

Om toegelaten te worden tot een Masterclass heb je enkele jaren relevante werkervaring en in de meeste gevallen een afgeronde opleiding op HBO Bachelor- of WO-niveau nodig. Een Masterclass wordt individueel afgerond met een eindopdracht of case. Met dit diploma kan je vaak versneld doorstuderen in een Masterprogramma of een volledige Masteropleiding.
Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch en per mail bereikbaar.
Ma t/m Do: 08:00 - 18:00 - Vr: 08:00 - 17:00

035 5 280 811 Mail ons

Examens en examentraining

Schrijf je direct in voor een landelijk erkend examen of volg een examentraining volg een specifiek onderdeel of module

Examen-aanmeldenAanmelden Extraneus >
Examen-inschrijvenInschrijven AA examens >
Examen-herkansingInschrijving herkansing AA >
Open dag

Open dag

Wil je meer weten over de werkwijze van Markus Verbeek Praehep of wil je persoonlijk studieadvies? Meld je dan aan voor een van onze open dagen in Utrecht of Amsterdam en kom in gesprek met een van onze opleidingsadviseurs.

Aanmelden

Onze website maakt gebruik van cookies.