Over Markus Verbeek Praehep

De historie van Markus Verbeek en co begint op 29 december 1896, de dag waarop Lion Markus zijn akte Boekhouden MO behaalt. Vanaf die datum besloot hij beroepsmatig les te gaan geven in Amsterdam, in eerste instantie op het gebied van administratie. Samen met de later aangetrokken medeopleider, de heer Verbeek, ontstond de voorloper van het opleidingsinstituut Markus Verbeek Praehep zoals het nu bestaat.
 
Markus Verbeek Praehep heeft in de loop der jaren een breed opleidingspalet ontwikkeld van accountancyopleidingen tot PE-cursussen op het gebied van finance en payroll en van MBO tot Masterclasses. Met meer dan een eeuw ervaring zijn we een gerenommeerd opleidingsinstituut. Deze expertise stelt ons in staat om je met de financiële principes van A tot Z kennis te laten maken en jou te leren hoe je deze principes in de praktijk kunt toepassen.

Een goede basis is essentieel als je carrière wilt maken. Met onze studies heb je een goede ondergrond voor de toekomst.

Stageplekken via het Stage Instituut

Wat als je (tijdelijk) geen werk hebt of geen geschikte werkplek? Veel mensen volgen een opleiding om de overstap te maken naar een baan binnen een volledig ander vakgebied. Of hebben tijdelijk geen werk. Net als een student van een reguliere Hogeschool of ROC moet je dan tijdens de opleiding stage lopen.

Het Stage Instituut verzorgt voor de opleidingen van enkele specifieke opleiders stageplekken. Op de website worden vraag en aanbod aan elkaar gekoppeld: studenten kunnen zich inschrijven of actief zoeken in het stage-overzicht, bedrijven kunnen hun vacatures plaatsen of kijken welke studenten zich hebben ingeschreven. Zij bemiddelen, adviseren en onderhouden de contacten met de bedrijven/instellingen om de voortgang te monitoren. Kijk voor meer informatie op www.stageinstituut.nl.
 

Open avonden

Wil je meer weten over de werkwijze van Markus Verbeek Praehep of wil je persoonlijk studieadvies? Meld je dan aan voor een van onze open avonden in Hilversum en kom in gesprek met een van onze opleidingsadviseurs.