Over Markus Verbeek Praehep

Over Markus Verbeek Praehep

Over Markus Verbeek Praehep

Op 29 december 1896 behaalde Lion Markus zijn akte Boekhouden MO en is hij beroepsmatig les gaan geven in Amsterdam vanuit zijn passie voor het delen van kennis. Samen met de later aangetrokken medeopleider, de heer Verbeek, ontstond de voorloper van het opleidingsinstituut Markus Verbeek Praehep, zoals het nu bestaat.

Markus Verbeek Praehep heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot de grootste opleider voor accountants, salarisadministrateurs, belastingconsulenten en -adviseurs, boekhouders, administrateurs en controllers. In tijden van grote verandering en maatschappelijke onrust zijn juist deze financieel professionals meer dan ooit de nieuwe zekerheid.

Markus Verbeek Praehep weet wat zij nodig hebben en biedt het meest complete en kwalitatieve opleidingsaanbod voor de financieel professional. Naast vaktechnische opleidingen komt dit tot uiting in een sterk groeiend aanbod aan IT-opleidingen op het gebied van Big Data, Business Intelligence en Data science, toegespitst op de financieel professional. Daarnaast werk je bij Markus Verbeek Praehep aan je persoonlijke ontwikkeling dankzij diverse vaardigheidstrainingen, bijvoorbeeld op het gebied van effectief communiceren, adviseren en persoonlijke effectiviteit.

Je vindt Markus Verbeek Praehep op meer dan 30 leslocaties verspreid over heel Nederland én online via e-learning en de virtual classroom. We bieden opleidingen van MBO tot Master, van volledige vakopleiding tot PE-training en van individuele inschrijving tot incompany maatwerk. Al deze opleidingen zijn uitstekend te combineren met werk en privé. Dankzij onze ervaren docenten en een praktijkgerichte opleidingsmethodiek is Markus Verbeek Praehep de opleider voor de financial van nu en van de toekomst.

Al 125 jaar de opleider voor financieel professionals

Wij hebben elke maand een digitale open avond!
Wil jij alles weten over onze opleidingen? Meld je dan aan voor één van onze digitale open avonden. Wij vertellen over klassikaal studeren, e-Learning en de virtual classroom. Daarnaast krijg je informatie over onze manier van lesgeven en kun je direct vragen stellen.