Modules

Wanneer je modulair studeert, verdeel je de studiebelasting en de bijbehorende kosten over een langere periode. In plaats van in één keer voor een complete...

Lees meer

Wanneer je modulair studeert, verdeel je de studiebelasting en de bijbehorende kosten over een langere periode. In plaats van in één keer voor een complete opleiding te kiezen, volg je slechts één module...

Lees meer

Wanneer je modulair studeert, verdeel je de studiebelasting en de bijbehorende kosten over een langere periode. In plaats van in één keer voor een complete opleiding te kiezen, volg je slechts één module per keer. Op die manier kun je in een rustiger...

Lees meer

Modules: 116 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Filters

Post Bachelor (1)

HBO Programma (14)

Praktijkopleiding AA en Stagebureau (4)

Modules (83)

Wanneer je modulair studeert, verdeel je de studiebelasting en de bijbehorende kosten over een langere periode. In plaats van in één keer voor een complete opleiding te kiezen, volg je slechts één module per keer. Op die manier kun je in een rustiger tempo je financiële opleiding afronden. En in de tussentijd kun je al waardevolle diploma’s en certificaten behalen. Op deze pagina vind je een volledig overzicht van onze losse modules.
 

Modulaire opbouw financiële HBO Bachelors

Onze HBO Bacheloropleidingen zijn volledig modulair opgebouwd. Dit houdt in dat je je naast de gehele opleiding ook per module kunt inschrijven. Direct inschrijven voor de hele opleiding is voordeliger, maar wanneer je niet veel tijd hebt om te studeren kan de modulaire aanpak uitkomst bieden. Door je per module in te schrijven bepaal je zelf de volgorde en studeer je in je eigen tempo. Zo werk je stapsgewijs naar je Bachelordiploma toe.
 

De meest flexibele manier van studeren

Modulair studeren is de meest flexibele manier om je financiële opleiding te volgen. Niet alleen kun je zelf je tempo bepalen, je kunt zelfs kiezen in welke volgorde je de modules volgt. Bovendien kun je per module kiezen voor de studievariant die jou op dat moment het beste uitkomt. Zo kun je dus de ene module klassikaal volgen en de volgende module in de virtual classroom.
 

Je zit nergens aan vast

Wil je maar één module volgen, omdat je snel kennis en vaardigheden op wilt doen over een bepaald onderwerp? Geen probleem. Al onze financiële modules zijn los af te nemen zonder dat je daarna de rest van de opleiding hoeft te volgen. Kies je er later toch voor om ook de rest van de opleiding te volgen? Dan kun je de module(s) die je al hebt gevolgd inbrengen voor vrijstellingen.
 

Alle voordelen van modulair studeren op een rij

  • Flexibel: je bepaalt zelf je tempo en je planning
  • De mogelijkheid om de kosten te spreiden
  • De mogelijkheid om modules in een andere volgorde te volgen
  • Geen verplichting om alle modules af te nemen
  • Komt reizen even niet uit? Volg dan een module in onze virtual classroom
 

Meer weten over modulair studeren bij Markus Verbeek Praehep?

Wil je weten of je de opleiding van jouw keuze modulair kunt volgen? Of heb je andere vragen over modulair studeren? Dan helpen onze opleidingsadviseurs je graag. Bel 035 – 5 280 811 of vul ons contactformulier in.