Trainingsprogramma Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB

Onderdeel van Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB
Praktijkopleiding AA en Stagebureau

Duur

Langer dan 36 maanden

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

19-11-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur

Meer weten over de AA-opleiding?

We organiseren regelmatig informatiebijeenkomsten over de route naar je AA-titel en de opleidingen die wij hiervoor aanbieden. Bekijk snel wanneer de volgende bijeenkomst plaatsvindt en meld je aan.
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Het trainingsprogramma is een verplicht onderdeel binnen je Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB. Het programma bestaat uit een aantal verplichte trainingen en daarnaast een training naar keuze die aansluit op de uitslag van je nulmeting. Markus Verbeek Praehep biedt je de kans om dit trainingsprogramma te volgen, zodat je dit onderdeel van je Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB kunt afronden. Wij bieden dit trainingsprogramma aan in samenwerking met onze businesspartner Boertien Vergouwen Overduin. Boertien Vergouwen Overduin is een specialist op het gebied van vaardigheidstrainingen en wordt gemiddeld beoordeeld met een 8. Met je keuze voor Markus Verbeek Praehep als uitvoerder van het trainingsprogramma ben je dus verzekerd van kwalitatief uitstekende trainingen.

Voor wie?

Dit trainingsprogramma is bedoeld voor iedereen die de Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB wil afronden. Een aantal accountantskantoren in Nederland beschikt over een eigen stagebureau. Het komt echter vaak voor dat het trainingsprogramma niet door het eigen stagebureau wordt verzorgd. In dat geval biedt Markus Verbeek Praehep uitkomst. Wij bieden het trainingsprogramma voor je aan, zodat je je Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB zonder probleem succesvol kunt afronden. Het is mogelijk om het trainingsprogramma incompany uit te voeren. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met een van onze studieadviseurs.

Aanpak

De trainingen worden ingepland en verdeeld over de 3 opleidingsjaren van de praktijkopleiding. We bieden een combinatie aan van verplichte modules en keuzemodules. Met het volgen van de verplichte modules voldoe je aan de gestelde norm vanuit het NBA. Het is mogelijk om het aantal trainingen tegen betaling uit te breiden met zogenaamde keuzemodules. In je eerste jaar volg je de 3-daagse training Persoonlijk Inzicht en Beïnvloedingsvaardigheden. In jaar 2 volg je de training Feedback Geven en Ontvangen en een keuzetraining. Deze keuzetraining is gestaafd aan je nulmeting en is bedoeld voor een verdere ontwikkeling voor je aandachtsgebieden.

  • Jaar 1: Persoonlijk Inzicht en Beïnvloedingsvaardigheden
  • Jaar 2: Feedback Geven en Ontvangen en 1 training naar keuze (zie programma)
  • Jaar 3: Professioneel Adviseren

Vooropleiding

Je kunt deelnemen aan het trainingsprogramma wanneer je de Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB volgt en aan je eerste jaar gaat beginnen.

Waarom je trainingsprogramma bij Markus Verbeek Praehep?

Markus Verbeek Praehep is als stagebureau erkend door de Raad voor de Praktijkopleiding. De nieuwe, volledige Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB is goedgekeurd door de NBA en daarmee ook het trainingsprogramma. Naast het behalen van je theoretische opleiding is het afronden van je praktijkopleiding de laatste stap naar de titel AA.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur