• Home
  • SPD Bedrijfsadministratie

SPD Bedrijfsadministratie

Er zijn maar weinig opleidingen die al tientallen jaren zo hoog worden gewaardeerd door het bedrijfsleven als de opleidingen Moderne Bedrijfsadministratie...

Lees meer

Er zijn maar weinig opleidingen die al tientallen jaren zo hoog worden gewaardeerd door het bedrijfsleven als de opleidingen Moderne Bedrijfsadministratie en SPD. En juist nu is de vraag naar financials...

Lees meer

Er zijn maar weinig opleidingen die al tientallen jaren zo hoog worden gewaardeerd door het bedrijfsleven als de opleidingen Moderne Bedrijfsadministratie en SPD. En juist nu is de vraag naar financials met een afgeronde Moderne Bedrijfsadministratie-...

Lees meer

SPD Bedrijfsadministratie: 80 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
STAP - budget
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Filters

HBO Bacheloropleiding (4) Een HBO Bacheloropleiding is een wettelijk geaccrediteerde opleiding die opleidt tot de officiële Bachelorgraad. De opleiding heeft een nominale duur van 4 tot 6 jaar. Een Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

HBO Programma (7) Een HBO-programma is opgebouwd uit een of meerdere modules van een erkende HBO-opleiding. Met een HBO-programma verdiep en/of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op HBO-niveau. Na het afronden van een HBO-programma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige, erkende HBO-opleiding.

HBO Associate Degree (1) Een HBO Associate degree is een wettelijk geaccrediteerde opleiding. Met een HBO Associate degree kun je in 2 jaar een volledig HBO-programma afsluiten met de graad Associate degree (Ad). Na afronding van de opleiding kun je mogelijk vrijstelling ontvangen en verder studeren in een HBO Bacheloropleiding.

Modules (41) Je kunt ook een losse module uit een opleiding volgen. Een module bestaat uit 4 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.

Er zijn maar weinig opleidingen die al tientallen jaren zo hoog worden gewaardeerd door het bedrijfsleven als de opleidingen Moderne Bedrijfsadministratie en SPD. En juist nu is de vraag naar financials met een afgeronde Moderne Bedrijfsadministratie- en SPD-opleiding groot. De financiële markt verwacht immers dat de oprukkende automatisering alleen maar toeneemt. Het invoerwerk verdwijnt, computers nemen taken uit handen en het is noodzakelijk om je verder te ontwikkelen als dé adviseur en specialist op het gebied van financiële informatievoorziening.

Ga op weg naar je eerste vakdiploma

Moderne Bedrijfsadministratie maakt deel uit van de propedeutische fase van SPD. Met Moderne Bedrijfsadministratie zet je een mooie stap om je eerste vakdiploma binnen te halen. De HBO Associate Degree Financieel Management en daarna de SPD zijn logische vervolgstappen.

Ontwikkel jezelf tot financieel informatiespecialist

SPD Bedrijfsadministratie en Moderne Bedrijfsadministratie zijn bedoeld voor bedrijfsadministrateurs en beginnende accountants die zich op HBO-niveau verder willen ontwikkelen tot specialist in financiële informatievoorziening. Je legt daarmee een stevige basis om daarna via een post HBO of Masteropleiding door te groeien naar de functie van Financial of Business Controller.

Volg SPD Bedrijfsadministratie modulair of in zijn geheel

HBO SPD Bedrijfsadministratie modulair of in zijn geheel volgen? Het is allebei mogelijk. Onze opleiding bieden wij in heel Nederland in een dag- en avondvariant aan. Of studeer op afstand via e-learning. Bij Moderne Bedrijfsadministratie krijg je de beschikking over een memotrainer om je te ondersteunen. Beheers je een bepaald deel van de stof al? Dan pas de software de vragen automatisch aan. Een handig hulpmiddel om je klaar te stomen voor je examen.

Hoe je uitgroeit tot een waardevolle business controller