• Home
  • SPD Bedrijfsadministratie-opleidingen

SPD Bedrijfsadministratie-opleidingen

Er zijn maar weinig opleidingen, die al tientallen jaren zo hoog gewaardeerd worden door het bedrijfsleven als de opleidingen Moderne Bedrijfsadministratie...

Lees meer

Er zijn maar weinig opleidingen, die al tientallen jaren zo hoog gewaardeerd worden door het bedrijfsleven als de opleidingen Moderne Bedrijfsadministratie en SPD. SPD staat voor Staatspraktijkdiploma...

Lees meer

Er zijn maar weinig opleidingen, die al tientallen jaren zo hoog gewaardeerd worden door het bedrijfsleven als de opleidingen Moderne Bedrijfsadministratie en SPD. SPD staat voor Staatspraktijkdiploma Bedrijfsadministratie.  Juist nu is de vraag naar...

Lees meer

SPD Bedrijfsadministratie-opleidingen: 79 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Filters

HBO Bacheloropleiding (8)

HBO Programma (11)

HBO Associate Degree (1)

Modules (35)

Er zijn maar weinig opleidingen, die al tientallen jaren zo hoog gewaardeerd worden door het bedrijfsleven als de opleidingen Moderne Bedrijfsadministratie en SPD. SPD staat voor Staatspraktijkdiploma Bedrijfsadministratie.  Juist nu is de vraag naar financials met een afgeronde Moderne Bedrijfsadministratie en SPD opleiding groot. De financiële markt verwacht immers dat de oprukkende automatisering alleen maar toeneemt. Het invoerwerk verdwijnt en computers nemen taken uit handen. Daarom is het noodzakelijk om je verder te ontwikkelen als een adviseur en specialist op het gebied van financiële informatievoorziening.
 

Maak een start voor je eerste vakdiploma Moderne Bedrijfsadministratie

Moderne Bedrijfsadministratie maakt deel uit van de propedeutische fase van SPD. Met Moderne Bedrijfsadministratie zet je een mooie stap om je eerste vakdiploma binnen te halen. De HBO Associate Degree Financieel Management en daarna de HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie Algemeen zijn logische vervolgstappen.
 

Ontwikkel jezelf tot financieel informatiespecialist 

SPD Bedrijfsadministratie en Moderne Bedrijfsadministratie zijn bedoeld voor bedrijfsadministrateurs en beginnende accountants die zich op HBO-niveau verder willen ontwikkelen tot specialist in financiële informatievoorziening. Je legt daarmee een stevige basis om daarna via een post HBO of Masteropleiding door te groeien naar de functie van Financial of Business Controller.
 

SPD Bedrijfsadministratie modulair of in zijn geheel volgen

HBO SPD Bedrijfsadministratie modulair of in zijn geheel volgen? Het is allebei mogelijk. Onze opleiding bieden wij in heel Nederland in een dag- en avondvariant aan. Of studeer op afstand via e-learning. 
Bij Moderne Bedrijfsadministratie krijg je de beschikking over een memotrainer om je te ondersteunen. Beheers je een bepaald deel van de stof al? Dan past de software de vragen automatisch aan. Een handig hulpmiddel om je klaar te stomen voor je examen.
 

Hoe je uitgroeit tot een waardevolle business controller