• Home
  • PE cursussen en trainingen

PE cursussen en trainingen

De financiële sector is constant in beweging. Het is dan ook van belang dat je als financieel professional je vakkennis up-to-date houdt. Daarom vind...

Lees meer

De financiële sector is constant in beweging. Het is dan ook van belang dat je als financieel professional je vakkennis up-to-date houdt. Daarom vind je bij Markus Verbeek Praehep een ruim aanbod op het...

Lees meer

De financiële sector is constant in beweging. Het is dan ook van belang dat je als financieel professional je vakkennis up-to-date houdt. Daarom vind je bij Markus Verbeek Praehep een ruim aanbod op het gebied van Permanente Educatie (PE). Dit aanbod...

Lees meer

PE cursussen en trainingen: 49 opleidingen

Post Bachelor (2) Een Post Bachelor is een programma gericht op het verdiepen en/of verbreden van je kennis en vaardigheden. Het niveau van een Post Bachelor zit tussen HBO- en beginnend Masterniveau in. De duur van programma varieert tussen de 3 en 12 maanden.

HBO Programma (1) Een HBO-programma is opgebouwd uit een of meerdere modules van een erkende HBO-opleiding. Met een HBO-programma verdiep en/of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op HBO-niveau. Na het afronden van een HBO-programma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige, erkende HBO-opleiding.

Trainingen en Korte Cursussen (6) Tijdens de trainingen staat jouw eigen praktijk altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kan je direct in de praktijk brengen.

PE NBA cursussen en trainingen (20) Onze PE NBA-cursussen en -trainingen zijn toegankelijk voor AA/RA accountants en financieel professionals. We bieden 1-daagse trainingen, maar ook volledige opleidingen. Op een inspirerende manier aan jouw PE-verplichting voldoen? Kies dan een training in Data Science, IT & Innovatie of een vaardigheidstraining die past bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Je Excel-skills verbeteren? Een vaktechnische training volgen? Kies een van de onderstaande trainingen.

NVAO-geaccrediteerd
3 maanden PE NBA cursussen en trainingen
NVAO-geaccrediteerd
3 maanden PE NBA cursussen en trainingen
NVAO-geaccrediteerd
1 dag PE NBA cursussen en trainingen
NVAO-geaccrediteerd
1 dag PE NBA cursussen en trainingen

PE NIRPA cursussen en trainingen (19) Ben jij als salarisadministrateur of payrollprofessional ingeschreven bij het Nederlands Instituut voor Register Payroll Accounting (NIRPA)? Of wil je graag up-to-date blijven in dit vakgebied? Kies dan een van de onderstaande trainingen.

NVAO-geaccrediteerd
1 dag PE NIRPA cursussen en trainingen

De financiële sector is constant in beweging. Het is dan ook van belang dat je als financieel professional je vakkennis up-to-date houdt. Daarom vind je bij Markus Verbeek Praehep een ruim aanbod op het gebied van Permanente Educatie (PE). Dit aanbod bestaat uit korte trainingen of cursussen waarmee je je bestaande vakkennis opfrist of juist updatet. Zo blijf je bij in je veranderende vakgebied. Op deze pagina vind je ons complete aanbod PE-trainingen voor financieel professionals.
 

Weet waar je het over hebt met een passende PE-training

Onze PE-trainingen voor financials staan altijd goed op je cv. Je laat er namelijk mee zien dat je tijd en aandacht steekt in je ontwikkeling en dat je weet waar je het over hebt. Met Permanente Educatie kun je aantonen dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen binnen je vakgebied.
 

Voldoe aan je PE-punteneis van het NIRPA

Ben je salarisadministrateur of payroll professional en sta je geregistreerd bij het NIRPA? Dan is het volgen van PE-trainingen verplicht. Per register is er een aantal punten vastgesteld dat je per jaar moet behalen om je registratie, en daarmee ook je titel, te kunnen behouden. Voor iedere NIRPA PE-training of cursus die je volgt ontvang je een bepaald aantal punten. Wanneer je voldoende punten hebt behaald om aan de eis te voldoen blijf je geregistreerd en mag je je titel behouden.
 

Volg een PE-training voor je NBA PE-portfolio

Sta je geregistreerd in het accountantsregister van de NBA? Dan geldt vanaf 2021 een nieuw PE-systeem. Hierbij moet je een PE-portfolio bijhouden waarin je aangeeft hoe je aan je ontwikkeling gaat werken. Bij Markus Verbeek Praehep vind je een uitgebreid aanbod PE-trainingen voor accountants op het gebied van vaktechnische vaardigheden, IT & data science en persoonlijke ontwikkeling. Zo zit er altijd iets tussen wat aansluit op jouw persoonlijke leerdoelen en portfolio. 
 

Meer weten over onze PE-trainingen?

Heb je vragen over de Permanente Educatie voor financieel professionals? Of heb je behoefte aan persoonlijk studieadvies? Dan helpen onze opleidingsadviseurs je graag. Bel 035 – 5 280 811 of vul ons contactformulier in.