Online Adviesgesprek

Heb je een vraag over een opleiding of wil je weten hoe je jouw studielast combineert met werk en privé? Ben je benieuwd of je recht hebt op een vrijstelling? Onze studieadviseurs kunnen al je vragen beantwoorden! Dit doen we graag tijdens het online adviesgesprek. Dit gesprek voer je waar en wanneer je maar wil.

Plan een afspraak

Wat is een Online Adviesgesprek? 

In een Online Adviesgesprek bespreek je al je vragen over een training of opleiding met een studieadviseur. Je kunt inhoudelijke vragen stellen over modules en tijdsinvestering maar ook over vrijstellingen en studiekosten. De studieadviseurs kijken direct met je mee in het opleidingsaanbod op de website. Daarnaast hebben zij inzicht of er voor jouw gewenste startmoment nog plekken beschikbaar zijn. En het mooiste is: je hoeft hiervoor niet de deur uit want dit gesprek voer je via je telefoon, laptop of tablet vanaf een plek die jou uitkomt. Zo zorgen we er samen voor dat je goed geïnformeerd start met je opleiding.
 

Wat heb ik hiervoor nodig? 

Het enige dat je nodig hebt is een telefoon, laptop, desktop of tablet. Het adviesgesprek voeren we via Microsoft Teams. Dit programma kun je downloaden maar ook via je browser gebruiken. Tot slot heb je een goede wifi-verbinding of 4G-dekking nodig.
 

Een afspraak maken 

Het adviesgesprek duurt meestal tussen de 15 en 30 minuten en maak je door onderstaand formulier in te vullen. In dit formulier geef je aan welke dag je voorkeur heeft. Eén van onze studieadviseurs neemt vervolgens contact met je op voor een afspraak. Natuurlijk is deze afspraak geheel vrijblijvend. Wij helpen je graag met de informatie die jij nodig hebt!

Plan een afspraak

Nadat ik het afspraakformulier heb ingevuld 

Je ontvangt een bevestiging zodra wij je afspraakformulier hebben ontvangen. Daarna neemt één van onze adviseurs contact met je op om een afspraak te plannen op je voorkeursmoment.