Examen + Herkansing

De meeste opleidingen worden afgerond met een examen. Dit examen wordt in alle gevallen landelijk erkend en staat onder toezicht van een officieel aangewezen instantie.
Bij inschrijving voor een opleiding ben je er zelf verantwoordelijk voor dat je voldoet aan de vooropleidingseisen om aan het examen deel te kunnen nemen. Kijk voor meer details over examen en afronding van modules bij de desbetreffende opleiding.

Aanmelding voor de examens dient bij sommige exameninstanties al zeer vroeg in de opleiding plaats te vinden. Let op dat jij je tijdig aanmeldt!

Exameninstanties

Contact examenbureau MVP

RB Opleidingen 
Postbus 333
4100 AH Culemborg
(0345) 54 70 30
info@rb.nl

Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens
Postbus 642
3800 AP Amersfoort
(033) 461 21 59
Opleidingscode (MVP): 1208
Opleidingscode (Academy Payroll Professionals): 0004

Vereniging van Aangewezen Accountancyscholen (VAAC)
secretariaat VAAC
Postbus 4200
2350 CA Leiderdorp

Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA)
Antonio Vivaldistraat 2-8
1083 HP Amsterdam
(020) 301 03 01


Diverse HBO-examens:
www.hbospd.nl

Herkansen

Als student mag je erop vertrouwen dat wij er alles aan doen om van jouw opleiding een succes te maken. Uiteraard is jouw inzet een zeer bepalende factor in het geheel. Ervaring leert dat het maken en laten nakijken van huiswerkopgaven, het stellen van vragen en bijwonen van lessen in hoge mate samenhangt met je slagingskansen. Als je desondanks zakt voor een examen, bieden wij diverse mogelijkheden om jouw opleiding alsnog met succes af te ronden.

Markus Verbeek Praehep-examengarantie

Als je na het volgen van een opleiding het betreffende (deel)examen niet met succes hebt afgerond, dan kun je voor 50% van het normale cursusgeld de volledige (deel)opleiding  nogmaals volgen. Hierbij stelt Markus Verbeek Praehep echter wel als voorwaarde dat je minimaal 80% van de bijeenkomsten heeft bijgewoond.

Herkansing AA-modules

Voor het herkansen van een AA-module hebben wij een speciaal herhalingstraject ontwikkeld , welke verplicht is, waarbij de slagingskans bij het herkansen van een AA-examen een stuk groter is. Je herhaalt de stof door het oefenen met opgaven in combinatie met een examentraining voorafgaand aan het examen. Tijdens de examentraining wordt ingegaan op veel voorkomende examenvraagstukken. De examentraining wordt verzorgd door zeer ervaren docenten.

Maatwerk / Incompany

Bel onze Incompany-adviseurs:
035 5 280 813
of mail naar incompany@mvp.nl

Studiegids

Vraag nu de gratis studiegids aan.
Nu aanvragen

Onze website maakt gebruik van cookies.