Over Markus Verbeek Praehep

Over Markus Verbeek Praehep

Examen + Herkansing

De meeste opleidingen worden afgerond met een examen. Dit examen wordt in alle gevallen landelijk erkend en staat onder toezicht van een officieel aangewezen instantie.
Bij inschrijving voor een opleiding ben je er zelf verantwoordelijk voor dat je voldoet aan de vooropleidingseisen om aan het examen deel te kunnen nemen. Kijk voor meer details over examen en afronding van modules bij de desbetreffende opleiding.

Aanmelding voor de examens dient bij sommige exameninstanties al zeer vroeg in de opleiding plaats te vinden. Let op dat jij je tijdig aanmeldt!

Exameninstanties

Contact examenbureau MVP

Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens
Postbus 642
3800 AP Amersfoort
(033) 461 21 59
Opleidingscode (MVP): 1208
Opleidingscode (Academy Payroll Professionals): 0004

Vereniging van Aangewezen Accountancyscholen (VAAC)
secretariaat VAAC
Postbus 4200
2350 CA Leiderdorp

Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA)
Antonio Vivaldistraat 2-8
1083 HP Amsterdam
(020) 301 03 01
 

Herkansen

Als student mag je erop vertrouwen dat wij er alles aan doen om van jouw opleiding een succes te maken. Uiteraard is jouw inzet een zeer bepalende factor in het geheel. Ervaring leert dat het maken en laten nakijken van huiswerkopgaven, het stellen van vragen en bijwonen van lessen in hoge mate samenhangt met je slagingskansen. Als je desondanks zakt voor een examen, bieden wij diverse mogelijkheden om jouw opleiding alsnog met succes af te ronden.

Markus Verbeek Praehep-examengarantie

Als je na het volgen van een opleiding het betreffende (deel)examen niet met succes hebt afgerond, dan kun je voor 50% van het normale cursusgeld de volledige (deel)opleiding nogmaals volgen. Hierbij stelt Markus Verbeek Praehep echter wel als voorwaarde dat je minimaal 80% van de bijeenkomsten hebt bijgewoond.

Wij hebben elke maand een digitale open avond!
Wil jij alles weten over onze opleidingen? Meld je dan aan voor één van onze digitale open avonden. Wij vertellen over klassikaal studeren, e-Learning en de virtual classroom. Daarnaast krijg je informatie over onze manier van lesgeven en kun je direct vragen stellen.