Module Loonheffingen VPS

Onderdeel van Vakopleiding Payroll Services (VPS®) - 3 maanden
Modules

Duur

3 maanden

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

December 2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Voor een payrollprofessional is kennis van loonheffingen essentieel. Daarom bieden wij deze module aan. Je verdiept je tijdens deze opleiding in de essentiële onderwerpen, zoals de loonaangifte, de wet- en regelgeving van de dienstbetrekking en loonheffingen. Je leert hoe je dit in de praktijk kunt toepassen. Deze module is onderdeel van de Vakopleiding Payroll Services (VPS®) en de Vakopleiding Payroll Professional van Markus Verbeek Praehep. Daarnaast kan deze module mogelijk worden ingebracht als vrijstelling in onder andere de HBO Bachelor Management Payroll Services van Markus Verbeek Praehep.

Resultaat

  • Je ontvangt het officiële certificaat Loonheffingen VPS® van de Nederlandse Associatie voor Examinering
  • Je hebt kennis van onder andere de loonadministratie, loonaangifte, inkomstenbelasting en het boeteregime
  • Je kunt de werkkostenregeling en vrijstellings- en kortingsmogelijkheden inzake loonheffing en premies werknemersverzekeringen toepassen

Vervolgopleidingen

  • Vakopleiding Payroll Services (VPS®)
  • Praktijkdiploma Payroll Professional
  • HBO Associate degree Payroll Services
  • HBO Bachelor Management Payroll Services

Studiefinanciering voor volwassenen

Voor deze module is het mogelijk om in aanmerking te komen voor studiefinanciering in het kader van levenlanglerenkrediet. Indien je gebruik wilt maken van deze aantrekkelijke regeling passen we je betalingsschema aan in maandelijkse termijnen. Je ontvangt maandelijks van DUO je krediet, zodat je zonder zorgen kunt studeren en je betalingen kunt voldoen. Zie Fiscaal voordeel voor meer informatie.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur