• Home
  • Waarde Toevoegen door Cash Improvement PE

Waarde Toevoegen door Cash Improvement PE

Verzorgd door Irvin Wekking (QC QT) en Denny Sas - 0.5 dag
PE NBA cursussen en trainingen

Duur

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Inzicht in de verschillende kasstroomoverzichten in het kader van de controle en financiële verslaggeving is noodzakelijk, maar is daarbij ook van beperkte toegevoegde waarde voor een ondernemer. Veel adviseurs beloven de ondernemer inzicht te verschaffen in de cashflow met behulp van allerlei softwaretools en dashboards. Maar wie helpt de ondernemer in het daadwerkelijk verzilveren van het verbeterpotentieel in de cashflow? Tijdens deze training laat de trainer aan de hand van een praktijkcasus zien langs welke assen je dat aanpakt. Je krijgt inzicht in welke uitdagingen je in de praktijk tegenkomt en wat de uiteindelijke toegevoegde waarde is voor de ondernemer.

Aanpak

Met de COVID-19-crisis in het achterhoofd zal 2021 een jaar zijn waarin veel ondernemers de uitdaging hebben om de ontstane schuldenlast af te lossen en de onderneming weer een gezonde kasstroom te laten genereren. Als financieel professional sta jij voor de uitdaging om de ondernemer daarbij te helpen. Het vereist specifieke kennis om op dit domein te adviseren, maar meer nog om een dergelijk traject in de praktijk uit te voeren.

Tijdens deze training vergroot je jouw inzicht in hoe je, eventueel in samenwerking met een specialist, van meer toegevoegde waarde kunt zijn voor de ondernemer. Zo weet je na afloop hoe een cash transformatieproces een ondernemer beweegt om op cash te sturen. Ook beschik je over de kennis en vaardigheden om een ondernemer te helpen bij het creëren van een duurzame cashflow. Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van praktijkcasuïstiek. Daarbij is er uitgebreide mogelijkheid tot discussie.

Professional uit de praktijk

Irvin Wekking en Denny Sas hebben al vele jaren ervaring als financieel managers bij diverse grote en kleine bedrijven. Daarnaast is Irvin Wekking docent bij NCOI, waar hij les geeft in bedrijfseconomische en financiële vakken. Irvin en Denny zijn expert op het gebied van Corporate Finance en Risk & Treasury Management. Zij houden zich bezig met vraagstukken op het gebied van financiële planning, en liquiditeitsbeheer. Door meer grip te krijgen op het werkkapitaal en de cashflow en door daarbij te anticiperen op economische trends en economische ontwikkelingen, kan de ondernemer zijn financiële resultaat optimaliseren.

PE-punten

Permanente Educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep behaal je 3 PE-punten en blijft je kennis actueel. De training sluit aan op de vereisten van de NBA. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Voor wie?

Deze training is geschikt voor elke financieel professional die meer wil leren over cash improvement. Je bent bijvoorbeeld accountant, bedrijfsadviseur, financial controller, finance manager of business controller. De training is geschikt voor deelnemers met en zonder PE-verplichting.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Van inzicht naar toegevoegde waarde -> hoe ontdek je het verbeterpotentieel
  • Sturen op cash als belangrijke business driver
  • De Cash Conversion Cycle als vertrekpunt
  • De korte termijn -> het verzilveren van de quick wins
  • De middellange/lange termijn -> een transformatieproces over de gehele O2C/P2P cycle

Certificaat

Na afloop van deze training ontvang je het certificaat van deelname ‘Waarde Toevoegen door Cash Improvement' van Markus Verbeek Praehep.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Duur

Deze training bestaat uit 1 dagdeel van 10.00 uur tot 12.30 uur. De training vindt plaats bij Carlton President te Utrecht.

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Kosten

Lesgeld: € 275,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Hierbij is een netwerklunch inbegrepen. Ook is er gelegenheid om gratis te parkeren.

Volg in juni 2 of meer trainingen uit het programma van de PE-week en ontvang 30% korting per training.

Wil jij een kostenoverzicht in jouw mailbox ontvangen?
Kostenoverzicht aanvragen


Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten

Markus Verbeek Praehep regelt voor je een arrangement, bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen we naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, HBO Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21 % btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er bovenop de prijs exclusief btw 10% opslag. Dat betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je de opleiding zelf? Dat geldt de opslag van 10% niet.

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn belast met 9% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur