Workshop voor Praktijkbegeleiders van de Praktijkopleiding AA MKB

Praktijkgerichte workshop - 1 dag
Praktijkopleiding AA en Stagebureau

Duur

1 dag

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

03-11-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur

Meer weten over de AA-opleiding?

We organiseren regelmatig informatiebijeenkomsten over de route naar je AA-titel en de opleidingen die wij hiervoor aanbieden. Bekijk snel wanneer de volgende bijeenkomst plaatsvindt en meld je aan.
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

De Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB is een uitdagende opleiding waarbij gehandeld moet worden binnen complexe wet- en regelgeving. Ontzettend interessant natuurlijk, maar hoe vertaal je deze regels in concrete handelingen die je trainees voorbereiden op hun werkzaamheden? Tijdens deze workshop krijg je handvatten aangeboden die je zullen helpen je trainees te begeleiden. Hoe vul jij je begeleidersrol in als trajectbewaker, coach, vakinhoudelijk begeleider en beoordelaar bij de Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB?

Voor wie?

Je bent praktijkbegeleider voor trainees van de opleiding Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB. Je wilt je trainees zo goed mogelijk begeleiden tijdens hun studie en zoekt daarvoor handvatten.

Aanpak

In deze workshop sta je stil bij de wettelijke kaders waarbinnen gehandeld moet worden en leer je de rollen en taken van de diverse actoren (trainee, praktijkbegeleider en beoordelaar) goed onderscheiden en onder woorden brengen. Om je rol als trajectbewaker, coach, vakinhoudelijk begeleider en beoordelaar goed te kunnen vervullen, willen wij je tijdens deze workshop een aantal handvatten geven. Zo verdiep je je in de opbouw van het praktijkprogramma en het gebruik van de digitale leeromgevingen van de NBA en Markus Verbeek Praehep. Met deze kennis kun je je trainees na afloop van deze workshop optimaal begeleiden.

PE-punten

Permanente educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze workshop van Markus Verbeek Praehep blijft je kennis niet alleen actueel, maar behaal je ook 6 PE-punten in het kader van de permanente educatie van de NBA.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur