• Home
  • Accountancy
  • Workshop voor Praktijkbegeleiders van de Praktijkopleiding AA MKB

Workshop voor Praktijkbegeleiders van de Praktijkopleiding AA MKB

Praktijkgerichte workshop - 1 dag
Praktijkopleiding AA en Stagebureau

Duur

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

Meer weten over de AA-opleiding?

We organiseren regelmatig informatiebijeenkomsten over de route naar je AA-titel en de opleidingen die wij hiervoor aanbieden. Bekijk snel wanneer de volgende bijeenkomst plaatsvindt en meld je aan.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

De Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB is een uitdagende opleiding waarbij gehandeld moet worden binnen complexe wet- en regelgeving. Ontzettend interessant natuurlijk, maar hoe vertaal je deze regels in concrete handelingen die je trainees voorbereiden op hun werkzaamheden? Tijdens deze workshop krijg je handvatten aangeboden die je zullen helpen je trainees te begeleiden. Hoe vul jij je begeleidersrol in als trajectbewaker, coach, vakinhoudelijk begeleider en beoordelaar bij de Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB?

Aanpak

In deze workshop sta je stil bij de wettelijke kaders waarbinnen gehandeld moet worden en leer je de rollen en taken van de diverse actoren (trainee, praktijkbegeleider en beoordelaar) goed onderscheiden en onder woorden brengen. Om je rol als trajectbewaker, coach, vakinhoudelijk begeleider en beoordelaar goed te kunnen vervullen, willen wij je tijdens deze workshop een aantal handvatten geven. Zo verdiep je je in de opbouw van het praktijkprogramma en het gebruik van de digitale leeromgevingen van de NBA en Markus Verbeek Praehep. Met deze kennis kun je je trainees na afloop van deze workshop optimaal begeleiden.

PE-punten

Permanente Educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze workshop van Markus Verbeek Praehep blijft je kennis niet alleen actueel, maar behaal je ook 6 PE-punten in het kader van de Permanente Educatie van de NBA.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Voor wie?

Je bent praktijkbegeleider voor trainees van de opleiding Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB. Je wilt je trainees zo goed mogelijk begeleiden tijdens hun studie en zoekt daarvoor handvatten.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Tijdens de workshop komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Wet- en regelgevend kader Praktijkopleiding AA MKB
  • Route Praktijkopleiding AA MKB
  • Rollen, taken en verantwoordelijkheid van de praktijkbegeleider en trainee (mede op basis competentieprofiel NBA)
  • Digitale leeromgevingen ELO/e-Connect en opbouw van het programma
  • Delen van ervaringen

Certificaat

Na afloop van deze training ontvang je het certificaat van deelname ‘Workshop voor Praktijkbegeleiders van de Praktijkopleiding AA MKB' van Markus Verbeek Praehep.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Duur

Deze workshop duurt 1 dag.

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Kosten

Lesgeld: € 550,-
Reprorechten: € 15,-
Arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Wil jij een kostenoverzicht in jouw mailbox ontvangen?
Kostenoverzicht aanvragen

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten

Markus Verbeek Praehep regelt voor je een arrangement, bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen we naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, HBO Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21 % btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er bovenop de prijs exclusief btw 10% opslag. Dat betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je de opleiding zelf? Dat geldt de opslag van 10% niet.

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn belast met 9% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur