• Home
  • Begeleidingsdagen Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB Set 2 Jaar 1

Begeleidingsdagen Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB Set 2 Jaar 1

Onderdeel van Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB - 2 dagen
Praktijkopleiding AA en Stagebureau

Duur

3 maanden

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

15-04-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Je volgt de Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB en moet tijdens de opleiding Overige assuranceopdrachten uitvoeren. Het gaat hierbij om echte klantopdrachten, die voor kantoren met mkb-focus lastiger te vervullen zijn. Naast het vinden van de opdrachten is de juiste planning ook een uitdaging. Waar begin je? En welke onderdelen zijn van essentieel belang bij de uitvoering en uitwerking van de assuranceopdracht? Tijdens de begeleidingsdagen van Markus Verbeek Praehep vind je het antwoord op deze belangrijke vragen. Onder begeleiding van een ervaren docent word je volledig voorbereid op het slotexamen. De begeleidingsdagen zijn dan ook van onschatbare waarde en verhogen je slagingskansen aanzienlijk. Daarbij worden de begeleidingsdagen van Stagebureau Markus Verbeek Praehep door het beroepenveld en de NBA hoog gewaardeerd. Het is mogelijk om de begeleidingsdagen per opleidingsjaar in te kopen. Markus Verbeek Praehep garandeert elk kwartaal een opstartmoment van de begeleidingsdagen.

Voor wie?

Een aantal accountantskantoren in Nederland beschikt over een eigen stagebureau. Het komt echter voor dat de contactdagen niet door het eigen stagebureau worden verzorgd. In dat geval biedt Markus Verbeek Praehep uitkomst. Wij bieden contactdagen voor jou aan, zodat je je Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB zonder probleem succesvol kunt afronden.

Let op: ook als je bent aangesloten bij een stagebureau van je eigen accountantskantoor of bij een ander stagebureau is het zeer waardevol om deze begeleidingsdagen te volgen!

Aanpak

Tijdens de begeleidingsdagen (contactdagen) werk je in groepen tot maximaal 9 personen aan de realisatie van je overige assuranceopdrachten. Je start jaar 1 met een kick-off waarbij gepresenteerd wordt welke opdracht je zult uitvoeren en op welke manier je start.

Tijdens de eerste begeleidingsdag wordt de eerste 20 minuten een samenvatting van de relevante regelgeving besproken en presenteert elke trainee de eigen overige assuranceopdracht die wordt ingebracht. Daarbij word je bevraagd door de andere trainees en de docent om je ervan te verzekeren dat je alle relevante stappen neemt. Vervolgens ga je zelfstandig aan de slag: je voert de opdracht uit in je eigen werkomgeving. De terugkomdag betreft de tweede dag van de set begeleidingsdagen en vindt ongeveer 2 maanden later plaats. Tijdens deze terugkomdag presenteer je hoe je de opdracht hebt uitgevoerd en wat je bent tegengekomen tijdens de uitvoering van de opdracht. Je wordt bevraagd door de docent en andere trainees en maakt vervolgens een verslag dat wordt beoordeeld.

Met deze tweede set begeleidingsdagen rond je de tweede van de 6 verplichte overige assuranceopdrachten van de Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB af. Trainees die de praktijkopleiding zonder begeleidingsdagen volgen moeten 10 verplichte assuranceopdrachten afronden conform de regelgeving van de Raad voor de Praktijkopleiding.

Vooropleiding

Je kunt deelnemen aan de contactdagen wanneer je de Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB volgt of hebt afgerond. Je bent verplicht deel te nemen aan de contactdagen als je geen 250 uur kunt besteden aan Overige assurance-opdrachten in 1 jaar. Kun je dit wel? Dan adviseren wij toch om deel te nemen aan de contactdagen. De praktijk leert dat dit de kans op het succesvol doorlopen van het traject aanzienlijk vergroot.

Voorbereiding en studiebelasting

Het doornemen van de theorie en het maken van de thuisopdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer !!GEEN GEGEVENS!! uur per studiebijeenkomst.

Waarom je contactdagen bij Markus Verbeek Praehep

Markus Verbeek Praehep is als stagebureau erkend door de Raad voor de Praktijkopleiding. De volledige Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB is goedgekeurd door de NBA en daarmee ook de contactdagen. Wij zijn erkend en garanderen je dat je met het afronden van de contactdagen bij ons een essentieel onderdeel van je praktijkopleiding afrondt. Naast het behalen van je theoretische opleiding is het afronden van je praktijkopleiding de laatste stap naar de titel AA.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

In dit programma komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Inbreng assuranceopdrachten
  • Bespreking voorbereiding op opdrachten (wettelijk kader, regelgeving)
  • Terugkomdag na uitvoering opdrachten
  • Bespreking opdrachten met de groep en coach

Afronden contactdagen

Voor de begeleidingsdagen geldt een opkomstplicht. Alle dagen dienen aantoonbaar te zijn bijgewoond. Daarnaast dienen je opdrachten en verslagen met een voldoende te zijn beoordeeld. In dat geval ontvang je per set contactdagen een certificaat van Markus Verbeek Praehep dat je als bewijsstuk in de digitale leeromgeving van de NBA kunt uploaden.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Inschrijven

De begeleidingsdagen starten elk kwartaal, zodat er flexibel omgegaan kan worden met wijzigingen in de planning. In de praktijk blijkt dat je klant niet altijd rekening houdt met jouw planning, dan is het wel zo fijn dat je flexibel kunt overstappen naar een andere groep en dit niet tot een lange periode van uitstel leidt.

Markus Verbeek Praehep garandeert elk kwartaal een startmoment van de begeleidingsdagen.

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Begeleidingsdagen Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB Set 2 Jaar 1
Begeleidingsdagen Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB Set 2 Jaar 2
Begeleidingsdagen Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB Set 1 Jaar 2
Begeleidingsdagen Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB Set 1 Jaar 3
Begeleidingsdagen Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB Set 1 Jaar 1
Begeleidingsdagen (Contactdagen) Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB
Begeleidingsdagen Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB Set 2 Jaar 3
Wil jij een kostenoverzicht in jouw mailbox ontvangen?
Kostenoverzicht aanvragen

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten

Markus Verbeek Praehep regelt voor je een arrangement, bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen we naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, HBO Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21 % btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er bovenop de prijs exclusief btw 10% opslag. Dat betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je de opleiding zelf? Dat geldt de opslag van 10% niet.

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn belast met 9% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur