Het Nieuwe UBO-register - Inschrijvingsplicht en Meer

Leer alle ins en outs over de werking van het UBO-register - 1,5 uur
PE NBA cursussen en trainingen

Duur

1 dag

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

11-11-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Op 27 september 2020 is de Wet UBO in werking getreden. In Nederland opgerichte en gevestigde vennootschappen en andere juridische entiteiten moeten sindsdien de gegevens bijhouden en registreren van uiteindelijk belanghebbenden (UBO’s: Ultimate Beneficial Owners). Wat betekent dit voor je klanten en jouw praktijk? Tijdens deze training van onze businesspartner Fiscount vertellen we je alle ins en outs.

Voor wie?

Deze training is geschikt voor accountants en adviseurs van ondernemers.

Aanpak

In deze training, van onze businesspartner Fiscount, worden alle thema’s behandeld die van belang zijn voor de Wet UBO. Met deze training ontwikkel je kennis, inzicht en vaardigheden om de gegevens van je klanten goed aan leveren. Centraal staat de verbinding met je beroepspraktijk. Je wordt in de lessen uitstekend begeleid door professionals van Fiscount die ervaring hebben met de UBO-registratieplicht. Daarnaast zijn de opdrachten en cases in de lessen gekoppeld aan het werkveld. Door de continue verbinding met je werkomgeving zul je merken dat het btw-vakgebied daardoor meer gaat leven en dat je je opgedane kennis makkelijk kunt toepassen. Na deze training weet je voor wie de UBO-registratieplicht geldt, welke gegevens waar en wanneer moeten worden aangeleverd en welke maatregelen er getroffen zijn om de privacy van je klanten te beschermen, nadat hun gegevens zijn geregistreerd in het UBO-register. Ook weet je welke rol jij kunt spelen bij het voldoen aan de UBO-registratieplicht van je klanten.

Permanente educatie

Permanente Educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Fiscount kun je ook aan je PE-verplichting werken en blijft je kennis actueel. De training sluit aan op de vereisten van de NOAB en het RB. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur