Detecteren van Significante Aangelegenheden

Significante aangelegenheden realiseren in praktijk - -1,5 uur
PE NBA cursussen en trainingen

Duur

1 dag

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

10-11-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Tegenwoordig ligt de nadruk bij de uitvoering van de samenstellingswerkzaamheden en vastlegging op de bijzonderheden: de zogenaamde ‘significante aangelegenheden’. In deze training, van onze businesspartner Fiscount, ligt de nadruk op de significante aangelegenheden. Wanneer zijn aspecten significant en hoe pak je dit aan? Wat kun je met overige attentiepunten? Op welke wijze kun je bijzonderheden vastleggen in de bedrijfsverkenning, de cijferbeoordeling en in de rest van het dossier? De ervaren trainers van onze businesspartner Fiscount behandelen veel praktijkvoorbeelden die gekenmerkt worden als significante aangelegenheden. Verder gaan we dieper in op wat de NBA-handreiking 1136 zegt over significante aangelegenheden en hoe toetsers hiermee omgaan.

Voor wie?

Deze training is geschikt voor ervaren assistenten en accountants in de samenstellingspraktijk.

Aanpak

In deze training van Fiscount staat je praktijk centraal. Na deze training ben je in staat om situaties met betrekking tot het detecteren van significante aangelegenheden te herkennen en deze goed toe te passen in je praktijk. Je leert wanneer aspecten significant zijn en wat je kunt met overige attentiepunten. Je oefent ook met de wijze van vastleggen van bijzonderheden in de bedrijfsverkenning. Tijdens de training oefen je met cases en praktijkopdrachten, zodat je wat je leert meteen kunt toepassen in je eigen werk.

Permanente educatie

Permanente educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Fiscount, kun je ook aan je PE-verplichting werken en blijft je kennis actueel. De training sluit aan op de vereisten van de NOAB en RB. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur