• Home
  • De Toetser op Bezoek PE

De Toetser op Bezoek PE

Verzorgd door dhr. Boudewijn de Kock (AA) - 0.5 dag

Duur

1 maand

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

29-06-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In deze training wordt op een structurele wijze het proces van een kantoortoetsing doorgenomen. Je krijgt praktische handvatten aangereikt om je op een kantoortoetsing voor te bereiden en om deze toetsing succesvol af te ronden. Hiervoor verdiep je je in toetsingscriteria en bijbehorende normstellingen waarop het eindoordeel wordt gevormd. De training wordt verzorgd door dhr. Boudewijn de Kock, AA-Accountant en deskundige op het gebied van vaktechnische ontwikkelingen.

Aanpak

Tijdens deze training vergroot je je inzicht in hoe een kantoortoetsing verloopt en wat de aandachtspunten hierbij zijn. Je leert hoe je de kansen vergroot om succesvol een toetsing af te sluiten. Daarbij wordt jou tijdens de training bijgebracht wat de normstelling is die in de praktijk wordt gehanteerd. Na afloop van de training kun je jouw praktijk handvatten bieden, die noodzakelijk zijn voor een goede voorbereiding op de toetsing en succesvolle afronding daarvan. De training zal plaatsvinden in de vorm van een presentatie met daarbij een uitgebreide mogelijkheid tot discussie.

Professional uit de praktijk

Boudewijn de Kock is een AA-Accountant met hart voor het accountantsberoep en is zeer goed ingevoerd in de vaktechnische ontwikkelingen. Zijn interesse ligt met name bij de ontwikkelingen in de mkb-sector. Na 21 jaar in de openbare praktijk te hebben gewerkt is hij nu reeds 12 jaar als consultant werkzaam bij Full Finance. Daar adviseert hij nu mkb-accountantskantoren hoe zij met nieuwe wet- en regelgeving moeten omgaan. Boudewijn begeleidt accountantskantoren bij het efficiënt inrichten en beoordelen van werkprocessen/werkzaamheden (assurance/non assurance). Tevens voert hij opdrachtgerichte kwaliteitsbeoordelingen en dossierreviews uit op zowel assurance als non-assurance opdrachten uit en bereidt hij kantoren voor op een toetsing. Vraagstukken binnen de mkb-accountantspraktijk op het gebied van verslaggeving, het samenstellen van jaarrekeningen, het uitvoeren van controle-opdrachten, het behandelen van compliancevraagstukken behandelt hij met veel kennis en kunde.

Boudewijn is daarnaast voor de NBA beoordelaar en examinator van trainees uit de praktijkopleiding, is lid van de redactieraad van de CEA, heeft in diverse commissies van de NOVAA en NBA geparticipeerd en is toetser geweest voor de NBA en de SRA.

PE-punten

Permanente Educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep behaal je 3 PE-punten en blijft je kennis actueel. De training sluit aan op de vereisten van de NBA. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Voor wie?

De training is bedoeld voor iedereen die binnen een accountantspraktijk verantwoordelijk is voor de kwaliteit van het kantoor in het algemeen en de dossiers in het bijzonder. Je bent als accountant of assistent accountant betrokken bij de kwaliteit van jouw accountantspraktijk. Dat kan als kwaliteitsbepaler als kwaliteitsmanager of als uitvoerend accountant of assistent-accountant die actief bijdraagt aan de kwaliteit van jouw organisatie. De training is geschikt voor deelnemers met en zonder PE-verplichting.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Inleiding/uitleg wet- en regelgeving
  • Het toetsingsproces en scenario van de toetsingsdag
  • Toetsingsresultaten in het verleden en geconstateerde tekortkomingen bij toetsingen
  • Normering

Certificaat

Na afloop van deze training ontvang je het certificaat van deelname ‘De Toetser op Bezoek PE' van Markus Verbeek Praehep.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Duur

Deze training bestaat uit 1 dagdeel van 13.30 uur tot 16.00 uur. De training vindt plaats bij het Carlton President te Utrecht.

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Kosten

Lesgeld: € 275,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Hierbij is een netwerklunch inbegrepen. Ook is er gelegenheid om gratis te parkeren.

Volg in juni 2 of meer trainingen uit het programma van de PE-week en ontvang 30% korting per training.

Wil jij een kostenoverzicht in jouw mailbox ontvangen?
Kostenoverzicht aanvragen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur