De Rol van Kwaliteitsbepaler

Geef vorm aan de rol van kwaliteitsbepaler conform de NVKS - 1 uur
PE NBA cursussen en trainingen

Duur

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

Laat je opleidingsbudget niet liggen

Heb je jouw opleidingsbudget voor 2021 nog niet (volledig) gebruikt? Lees dan snel verder hoe je voor het eind van het jaar nog alles uit je opleidingsbudget haalt.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

De Nadere Verordening Kwaliteitssystemen (NVKS) biedt regels voor het inrichten van een kwaliteitssysteem in een accountantseenheid. De NVKS introduceert de term kwaliteitsbepaler en geeft een belangrijke rol hieraan. Maar wie is de kwaliteitsbepaler en hoe richt je deze functie in volgens de NVKS? Dat leer je tijdens deze training van onze businesspartner Fiscount. Daarnaast leer je meer over de samenloop met compliancefuncties. Na afloop is je kennis over de rol van kwaliteitsbepaler helemaal up-to-date.

Voor wie?

Deze training is geschikt voor tekenbevoegde accountants in het openbaar beroep en kantooreigenaren.

Aanpak

Tijdens deze training krijg je kennis van de Rol van Kwaliteitsbepaler. Je gaat aan de slag met actuele vraagstukken als wat is de NVKS en wie is de kwaliteitsbepaler? Alle belangrijke thema's komen tijdens deze training aan bod, waaronder kwaliteitsbepaler of kwaliteitsmanager en de samenloop met compliance-functies. Zo ontwikkel je de vaardigheden om te berekenen wie kwaliteitsbepaler is en hoe deze functie volgens de NVKS uitgevoerd moet worden. Praktijk en theorie worden in de verschillende programmaonderdelen voortdurend afgewisseld. Je oefent op intensieve wijze, onder begeleiding van Fiscount professionals, met cases en opdrachten uit de praktijk. Na de training ben je uitstekend op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen.

Permanente educatie

Permanente Educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training kun je ook aan je PE-verplichting werken en blijft je kennis actueel. De training sluit aan op de vereisten van de NOAB en het RB. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur