Salarisadministratie: Bijzaak of Adviesgenerator?

Verhoog de kwaliteit van je loonafdeling - 0,5 dag
Trainingen en Korte Cursussen

Duur

1 dag

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

10-11-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Bepaalde accountants- of administratiekantoren herkennen dit geheid. De loonafdeling is lonend maar echt blij word je er niet van. Het is omdat je klant ‘toevallig’ ook personeel in dienst heeft. Met deze training, van onze businesspartner Fiscount, tonen wij dat je loonafdeling wel een uitstekend middel is om regelmatig met je klant in contact te komen. Hoe je dat het best kunt aanpakken en kunt zien waar de advieskansen liggen behandelen we deze tijdens deze training.

Voor wie?

Deze training is voor kantooreigenaren.

Aanpak

Je gaat, onder begeleiding van Fiscount professionals, aan de slag met het verbeteren van jouw loonafdeling. Je verdiept je in het evalueren van de huidige afdeling, bekijkt de resultaten en stelt concrete doelen. De training geeft antwoord op vragen als wat levert het op voor je klant? Wat levert het op voor je kantoor? Tijdens de training hanteren we diverse voorbeeldwerkprogramma’s en komen allerlei verschillende praktijkvoorbeelden aan bod. Er is ook genoeg ruimte voor vragen van deelnemers over specifieke casussen. Na deze training heb je concrete handvatten voor een verbeterplan en staat er een ‘stip’ aan de horizon waar je naar toe wilt met de loonafdeling.

Permanente educatie

Permanente educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Fiscount, kun je ook aan je PE-verplichting werken en blijft je kennis actueel. De training sluit aan op de vereisten van de NOAB, RB en NIRPA. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur