• Home
  • Updatesessie Externe Verslaggeving Praktijkopleiding AA MKB

Updatesessie Externe Verslaggeving Praktijkopleiding AA MKB

Praktijkgerichte training - 0.5 dag
Praktijkopleiding AA en Stagebureau

Duur

1 maand

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

10-12-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur

Meer weten over de AA-opleiding?

We organiseren regelmatig informatiebijeenkomsten over de route naar je AA-titel en de opleidingen die wij hiervoor aanbieden. Bekijk snel wanneer de volgende bijeenkomst plaatsvindt en meld je aan.
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Tijdens deze praktische updatesessie wordt jouw theoretische kennis van externe verslaggeving opgefrist. Aan de hand van de Raad voor de Jaarverslaggeving (RJ) worden actuele verslaggevingsvraagstukken behandeld. In het bijzonder wordt er aandacht besteed aan de onderwerpen ‘voorzieningen' en 'opbrengstverantwoording’. De sessie is bedoeld om trainees extra vaktechnische ondersteuning te bieden. Ben je geen trainee van de Praktijkopleiding AA Accountancy MKB maar heb je wel belangstelling voor deze updatesessie, dan ben je uiteraard ook van harte welkom. Schrijf je tijdig in!

Voor wie?

Deze updatesessie is speciaal ontwikkeld voor iedereen die te maken heeft met externe verslaggeving. Tijdens de sessie fris je je kennis op en actualiseer je deze.

Aanpak

Tijdens deze updatesessie ga je zeer praktijkgericht aan de slag met externe verslaggeving. Praktijk en theorie worden in de verschillende programmaonderdelen voortdurend afgewisseld. Je oefent op intensieve wijze met cases en opdrachten uit de praktijk. Na de updatesessie ben je geïnformeerd over de ontwikkelingen op fiscaal gebied. Je weet wat er gaat veranderen en welke invloed dit mogelijk heeft op de uitoefening van jouw beroep.

De updatesessie wordt verzorgd in kleine groepen van maximaal 15 deelnemers, waardoor je veel persoonlijke aandacht van je trainer krijgt.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur