• Home
  • Updatesessie Externe Verslaggeving Praktijkopleiding AA MKB

Updatesessie Externe Verslaggeving Praktijkopleiding AA MKB

Praktijkgerichte training - 0.5 dag
Praktijkopleiding AA en Stagebureau

Duur

1 maand

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

10-09-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur

Meer weten over de AA-opleiding?

We organiseren regelmatig informatiebijeenkomsten over de route naar je AA-titel en de opleidingen die wij hiervoor aanbieden. Bekijk snel wanneer de volgende bijeenkomst plaatsvindt en meld je aan.
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Tijdens deze praktische updatesessie wordt jouw theoretische kennis van externe verslaggeving opgefrist. Aan de hand van de Raad voor de Jaarverslaggeving (RJ) worden actuele verslaggevingsvraagstukken behandeld. In het bijzonder wordt er aandacht besteed aan de onderwerpen ‘voorzieningen' en 'opbrengstverantwoording’. De sessie is bedoeld om trainees extra vaktechnische ondersteuning te bieden. Ben je geen trainee van de Praktijkopleiding AA Accountancy MKB maar heb je wel belangstelling voor deze updatesessie, dan ben je uiteraard ook van harte welkom. Schrijf je tijdig in!

Aanpak

Tijdens deze updatesessie ga je zeer praktijkgericht aan de slag met externe verslaggeving. Praktijk en theorie worden in de verschillende programmaonderdelen voortdurend afgewisseld. Je oefent op intensieve wijze met cases en opdrachten uit de praktijk. Na de updatesessie ben je geïnformeerd over de ontwikkelingen op fiscaal gebied. Je weet wat er gaat veranderen en welke invloed dit mogelijk heeft op de uitoefening van jouw beroep.

De updatesessie wordt verzorgd in kleine groepen van maximaal 15 deelnemers, waardoor je veel persoonlijke aandacht van je trainer krijgt.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Voor wie?

Deze updatesessie is speciaal ontwikkeld voor iedereen die te maken heeft met externe verslaggeving. Tijdens de sessie fris je je kennis op en actualiseer je deze.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Update voorzieningen
  • Update opbrengstverantwoording

Certificaat

Na afloop van deze updatesessie ontvang je het certificaat van deelname ‘Updatesessie Externe Verslaggeving Praktijkopleiding AA MKB' van Markus Verbeek Praehep.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Duur

De Updatesessie Externe Verslaggeving Praktijkopleiding AA MKB duurt 0.5 dag.

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Kosten dag variant, bij betaling in 1 termijn

Lesgeld
€ 275,-
Studiemateriaal
€ 20,-
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 12,50
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 307,50
Wil jij een kostenoverzicht in jouw mailbox ontvangen?
Kostenoverzicht aanvragen

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten

Markus Verbeek Praehep regelt voor je een arrangement, bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen we naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, HBO Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21 % btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er bovenop de prijs exclusief btw 10% opslag. Dat betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je de opleiding zelf? Dat geldt de opslag van 10% niet.

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn belast met 9% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Modulair studeren
Modulair studeren
Modulair studeren
Modulair studeren
Modulair studeren

Verfijn zoekopdracht

Filter

Zoekresultaten

Modules
Locaties
Lesvormen
Startmomenten

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur