• Home
  • Nieuwe Btw-regels bij E-commerce

Nieuwe Btw-regels bij E-commerce

Verdiep je in de nieuwe btw-regels voor e-commerce - 1,5 uur
PE NBA cursussen en trainingen

Duur

1 dag

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

08-11-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

COVID-19 heeft e-commerce een grote duw gegeven en voor veel ondernemers is de webshop inmiddels een vast onderdeel van hun bedrijf geworden. Vanaf 1 juli 2021 gelden nieuwe btw-regels voor de e-commercesector met grote gevolgen voor met name de verkoop van goederen binnen en buiten de EU. Ook in het kader van de Brexit worstelen nog veel ondernemers met deze nieuwe regels. In deze training, van onze businesspartner Fiscount, leggen we de nieuwe btw-regels bij e-commerce binnen en buiten de EU praktijkgericht en duidelijk uit.

Voor wie?

COVID-19 heeft e-commerce een grote duw gegeven en voor veel ondernemers is de webshop inmiddels een vast onderdeel van hun bedrijf geworden. Vanaf 1 juli 2021 gelden nieuwe btw-regels voor de e-commercesector met grote gevolgen voor met name de verkoop van goederen binnen en buiten de EU. Ook in het kader van de Brexit worstelen nog veel ondernemers met deze nieuwe regels. In deze training leggen we de nieuwe btw-regels bij e-commerce binnen en buiten de EU praktijkgericht en duidelijk uit.

Aanpak

Tijdens deze training actualiseer je je kennis van de nieuwe btw-richtlijn voor E-commerce. Je gaat aan de slag met actuele vraagstukken als wat wijzigt er voor de nieuwe afstandsverkopenregeling binnen de EU en welke nieuwe btw-regels gelden voor dropshipping. Alle belangrijke thema's komen tijdens deze training aan bod, waaronder de nieuwe btw-verplichtingen voor online platforms en de gevolgen van brexit voor handelsverkeer. Praktijk en theorie worden in de verschillende programmaonderdelen voortdurend afgewisseld. Je oefent op intensieve wijze, onder begeleiding van Fiscount professionals, met cases en opdrachten uit de praktijk. Na de training ben je uitstekend op de hoogte.

PE-punten

Permanente Educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Fiscount kun je ook aan je PE-verplichting werken en blijft je kennis actueel. De training sluit aan op de vereisten van de NOAB en het RB. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur