• Home
  • Kansen en Risico's bij Due Diligence-opdrachten

Kansen en Risico's bij Due Diligence-opdrachten

Leer op een verantwoorde manier een due-diligence-opdracht uitvoeren - 0,5 dag
PE NBA cursussen en trainingen

Duur

1 dag

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

10-11-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Hoe richt je jouw organisatie voldoende Wwft-proof in? Hoe monitor je klanten die zelf onder de Wwft vallen en wanneer is een Wwft-melding aan de orde? In deze training worden al deze vragen behandeld. De Wwft–regelgeving gaat steeds verder en het toezicht op de naleving ervan wordt steeds strikter. Belangrijk dus om de Wwft goed te kennen om deze te kunnen naleven. Tijdens deze training van Fiscount behandelen we de theorie en helpen we je op weg met praktische maatregelen die je kunt toepassen binnen je kantoor, zodat je in staat bent de Wwft-zaken op orde te krijgen en te houden.

Voor wie?

Deze training is primair bedoeld voor gevorderde accountants.

Aanpak

Bij de verwerving van een onderneming eist de financier soms dat een beperkte, primair financiële due diligence wordt uitgevoerd. Tijdens deze training van onze businesspartner Fiscount staan praktische voorbeeldcases centraal. Je leert praktische modellen voor de uitvoering (stappenplan, opdrachtbevestiging, werkprogramma en voorbeeld rapportage). Zo behandelen we de afgrenzing van de opdracht en inhoud van een opdrachtbevestiging en de inhoudelijke werkzaamheden aan de hand van een risicoanalyse en werkprogramma. Verder behandelen we thema's zoals de aard en de inhoud van de werkzaamheden en het omgaan met specifieke aspecten die buiten de opdracht vallen. Na de training weet je hoe je op een verantwoorde manier een (beperkte) due-diligence-opdracht kunt uitvoeren en beschik je over een aantal praktische modellen die je hierbij kunt gebruiken.

Permanente educatie

Permanente Educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Fiscount kun je ook aan je PE-verplichting werken en blijft je kennis actueel. De training sluit aan op de vereisten van de NOAB en het RB. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur