• Home
  • IB-geen Winst en Loonbelasting PE

IB-geen Winst en Loonbelasting PE

Korte en praktische training met PE-punten - 3 maanden
PE NBA cursussen en trainingen

Duur

3 maanden

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

September 2021

Voordeel voor snelle beslissers

Financiële opleiding volgen? Schrijf je uiterlijk 31 juli 2021 in met actiecode vroegboekkorting2021 en ontvang 10% korting op je cursusgeld.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Elke financieel professional krijgt te maken met fiscale wetgeving. Inkomstenbelasting (geen winst) en loonbelasting zijn daarbij belangrijke vormen van belastingen waar elke organisatie mee te maken heeft. Hoe zorg jij ervoor dat je handelt binnen de kaders van de fiscale wetgeving? Met welke zaken moet je allemaal rekening houden? Met deze en vele andere interessante vragen ga je tijdens deze training aan de slag. Daarbij komt ook de inkomstenbelasting aan bod. Je leert meer over loonheffingen, over loonbestanddelen en over administratieve verplichtingen van werkgevers.

Voor wie?

Vanuit je rol als financieel professional wil je meer leren over de mogelijkheden van inkomstenbelasting bij geen winst en over loonbelasting. Kies daarom voor deze praktische training van Markus Verbeek Praehep. Deze training draagt bij aan je permanente educatie, waardoor je ook nog eens PE-punten behaalt.

Deze training is geschikt voor deelnemers met en zonder PE-verplichting.

Aanpak

Tijdens deze training actualiseer je je kennis van de inkomstenbelasting bij geen winst en de loonbelasting. Je gaat aan de slag met box 1 en box 3 en recente wijzigingen hierbinnen. Alle belangrijke thema's komen tijdens deze training aan bod, waaronder de toerekening van inkomensbestanddelen, heffingsgrondslagen en persoonsgebonden aftrek. Onder begeleiding van een ervaren docent ontwikkel je vaardigheden om voor organisaties te berekenen welk bedrag zij niet over hun winst hoeven af te dragen aan de Belastingdienst. Ook kun je na afloop van deze training organisaties adviseren over de voorheffingen op de inkomstenbelasting. Je weet op basis van welke grondslag deze worden berekend en kunt zelf loonheffingen berekenen.

Certificaat

Na afloop van deze training ontvang je het certificaat van deelname ‘IB-geen Winst en Loonbelasting' van Markus Verbeek Praehep.

PE-punten

Permanente educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep behaal je 18 PE-punten en blijft je kennis actueel. De training sluit aan op de vereisten van de NBA. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Klassikaal of e-learning

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Kies je liever voor een lesvariant waarbij je geen lessen hoeft te volgen op vaste tijdstippen? Kies dan voor de lesvariant e-learning. Je studeert in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand, onder online begeleiding van een docent waar je met al je vragen terecht kunt. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie Opleidingsvarianten op onze website.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur