SRFA

Volg onze leerlijn en laat je inschrijven in één van de registers van de Stichting Fiscaal & Financieel Advies (SRFA)

Bedien jij als belastingconsulent, belastingadviseur of financieel adviseur voornamelijk het MKB? En wil jij je klanten kunnen garanderen dat ze met een gedegen opgeleide fiscalist te maken hebben die zijn kennis actueel houdt? Volg dan onze nieuw ontwikkelde leerlijn en laat je daarna registeren bij de Stichting Register Fiscaal & Financieel Advies (SRFA). Er zijn 2 registers: het Register MKB Belastingconsulent (MKB BC) en het Register MKB Belastingadviseur (MKB BA). De SRFA is een actief register voor belastingconsulenten in het MKB. Tijdens de opleiding sta je ingeschreven in het aspirantregister en kun je gratis de fiscale updatesessie van de SRFA bijwonen.

In één jaar naar titel MKB BC, in twee jaar de titel MKB BA

Wil je je laten registeren bij de SRFA? Dan moet je voldoen aan de toelatingsvoorwaarden. Daarin is opgenomen aan welke eisen je moet voldoen. De onderstaande opleidingen garanderen dat je over de juiste vakkennis beschikt om tot één van de registers te worden toegelaten. Heb je een andere opleiding gevolgd? Dan beoordeelt een onafhankelijke commissie of je mogelijk toch kunt toetreden tot het register.

MKB Belastingconsulent
MKB Belastingadviseur
HBO Bachelor Fiscaal Recht en Economie of vergelijkbaar 

Liever een gerichte opleiding?

Gaat een brede fiscale opleiding je te ver? Ben je uitsluitend geïnteresseerd in een gerichte opleiding op het gebied van Inkomstenbelasting of Omzetbelasting? Ook dat is geen probleem. Met onze praktijkopleiding Inkomstenbelasting en de praktijkopleiding Omzetbelasting diep je je kennis gericht uit. Deze opleidingen kunnen vrijstelling geven in de Bacheloropleiding Fiscaal Recht en Economie.

De voordelen van je registratie op een rij

Geïnteresseerd? Je inschrijving bij de SRFA biedt je de volgende voordelen:

Je mag de titel MKB BC of MKB BA voeren
Je laat zien dat je vakkennis up-to-date is
Je volgt jaarlijks gratis een fiscale updatesessie
Je draagt een herkenbaar kwaliteitskeurmerk
Je betaalt een geringe jaarlijkse bijdrage (€ 190,00)
Je hebt geen overmatig zware en kostbare PE-verplichting
Je registratie is niet afhankelijk van opleider of opleiding maar van aantoonbare vakkennis
 

Vragen?

Heb je vragen over de SRFA? Bekijk de website van de SRFA (www.SRFA.nl), bel met 035 - 6 285 968 of stuur een email naar info@srfa.nl.

Heb je vragen over de opleiding MKB Belastingconsulent en/ of MKB Belastingadviseur neem dan contact op met onze studieadviseurs via info@mvp.nl 
of bel met 035 - 5 280 811.

Open avonden

Wil je meer weten over de werkwijze van Markus Verbeek Praehep of wil je persoonlijk studieadvies? Meld je dan aan voor een van onze open avonden in Hilversum en kom in gesprek met een van onze opleidingsadviseurs.