Fiscaal recht

Als fiscalist heb je veel te maken met fiscale wet- en regelgeving. Kennis van het fiscaal recht is dan ook onmisbaar. Daarom vind je bij Markus Verbeek...

Lees meer

Als fiscalist heb je veel te maken met fiscale wet- en regelgeving. Kennis van het fiscaal recht is dan ook onmisbaar. Daarom vind je bij Markus Verbeek Praehep een groot aanbod opleidingen fiscaal recht...

Lees meer

Als fiscalist heb je veel te maken met fiscale wet- en regelgeving. Kennis van het fiscaal recht is dan ook onmisbaar. Daarom vind je bij Markus Verbeek Praehep een groot aanbod opleidingen fiscaal recht op elk niveau. Op deze pagina vertellen we je...

Lees meer

Fiscaal recht: 22 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Filters

HBO Bacheloropleiding (1)

Post Bachelor (1)

HBO Programma (9)

Modules (4)

Trainingen en Korte Cursussen (4)

PE NIRPA cursussen en trainingen (1)

Vakopleiding Branche-erkend (2)

Als fiscalist heb je veel te maken met fiscale wet- en regelgeving. Kennis van het fiscaal recht is dan ook onmisbaar. Daarom vind je bij Markus Verbeek Praehep een groot aanbod opleidingen fiscaal recht op elk niveau. Op deze pagina vertellen we je meer over de verschillende mogelijkheden.
 

Waarom is kennis van het fiscaal recht zo belangrijk?

Binnen het belastingrecht houd je je bezig met het totaal aan regels over het heffen en invorderen van belastingen. Deze regels zijn vrij ingewikkeld voor particulieren en bedrijven die ermee te maken krijgen. Het is dan ook jouw taak als fiscalist om ze helder uit te leggen. Daarnaast verandert de belastingwetgeving doorlopend. Hierdoor ontstaan nieuwe vraagstukken voor fiscalisten. Om goed antwoord te kunnen geven op deze vraagstukken, is diepgaande kennis van het fiscaal recht een must.
 

Opleidingen fiscaal recht op elk niveau

Of je nu op zoek bent naar een korte training of een complete HBO Bachelor, bij ons vind je altijd een passende opleiding. Kies bijvoorbeeld voor het korte en praktijkgerichte programma HBO Belastingrecht. Of ontwikkel je tot allround fiscaal professional met de HBO Bachelor Fiscaal Recht en Economie. Deze opleiding vormt ook een mooie opstap voor wie een Master fiscaal recht wil volgen.
 

Volg je opleiding fiscaal recht op afstand

Komt klassikaal studeren op een van onze leslocaties even niet uit? Dan biedt onze virtual classroom een mooi alternatief. Hiermee profiteer je namelijk van alle voordelen van klassikaal onderwijs, maar dan op afstand. Je krijgt les van een docent en zit met medestudenten in een klas. Zo kun je direct vragen stellen en leren van de docent en de medestudenten. Volg je de opleiding liever helemaal zelfstandig? Dan is e-learning misschien iets voor jou. Hiermee studeer je op jouw moment en in je eigen tempo. Natuurlijk word je daarbij wel begeleid door een docent op afstand.
 

Waarom een opleiding fiscaal recht van Markus Verbeek Praehep?

De opleidingen van Markus Verbeek Praehep zijn specifiek ontwikkeld voor werkenden. Je volgt je opleiding fiscaal recht dan ook altijd in deeltijd, op een moment dat het jou uitkomt. Of dat nu overdag, 's avonds of in het weekend is. Ook bepaal je zelf hoe en waar je het liefst studeert. Zo kun je je opleiding altijd perfect combineren met je baan en privéleven.