Vennootschapsbelasting trainingen en opleidingen

De vennootschapsbelasting is belangrijk voor allerlei ondernemingen. Je bent op de hoogte en kundig door de opleidingen van Markus Verbeek Praehep. Leer nieuwe kennis of groei door op het gebied van belastingrecht....

Lees meer

De vennootschapsbelasting is belangrijk voor allerlei ondernemingen. Je bent op de hoogte en kundig door de opleidingen van Markus Verbeek Praehep. Leer nieuwe kennis of groei door op het gebied van belastingrecht....

Lees meer

De vennootschapsbelasting is belangrijk voor allerlei ondernemingen. Je bent op de hoogte en kundig door de opleidingen van Markus Verbeek Praehep. Leer nieuwe kennis of groei door op het gebied van belastingrecht....

Lees meer

Vennootschapsbelasting trainingen en opleidingen: 7 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Filters

HBO Programma (4)

Trainingen en Korte Cursussen (1)

Vakopleiding Branche-erkend (2)

De vennootschapsbelasting is belangrijk voor allerlei ondernemingen. Je bent op de hoogte en kundig door de opleidingen van Markus Verbeek Praehep. Leer nieuwe kennis of groei door op het gebied van belastingrecht.

De vennootschapsbelasting is een vorm van belasting die wordt betaald over de winst van een onderneming. Dit betekent dat allerlei soorten organisaties ermee te maken hebben. Je kunt hierbij denken aan vennootschappen (een bv of nv), stichtingen, verenigingen of coöperaties. Een juiste aangifte van de vennootschapsbelasting is cruciaal voor vele bedrijven. En dit is precies waar een kans ligt voor jou als financieel professional. Ontdek nieuwe talenten of groei door op het gebied van belastingrecht door een opleiding of training vennootschapsbelasting te volgen.
 

Veel gekozen trainingen en opleidingen vennootschapsbelasting

Groei door met de financiële opleidingen van Markus Verbeek Praehep. Volg bijvoorbeeld gemakkelijk en snel de Training Vennootschapsbelasting. Binnen één dag leer je over belangrijke en recente ontwikkelingen en kun je in kaart brengen wat de huidige plichten zijn met betrekking tot de aangifte van vennootschapsbelasting. Als bedrijfsadministrateur, boekhouder of controller maak je hiermee direct een verschil voor jouw organisatie.  

De HBO Module Belastingrecht geeft in drie maanden inzicht in belastingwetgeving en zorgt dat je je kennis over vennootschapsbelasting vergroot. In deze module doe je fundamentele kennis op over het belastingstelsel en de verschillende vormen van belasting. Werk je op een administratie- of belastingkantoor? Ben je controller of financieel manager? Deze module is een aanwinst voor iedere professional die zich wil verdiepen in fiscaal recht. 

Wil je kennis van het belastingrecht opdoen maar ook professionele, juridische vaardigheden ontwikkelen? Dan is het praktijkgerichte deelprogramma MKB belastingassistent een zeer goede optie. Je wordt op de hoogte gebracht van de achtergrond van belastingwetgeving, het belastingstelsel en verschillende soorten belastingen. Je leert over juridisch taalgebruik en gaat aan de slag met het opstellen van juridische teksten en het beoordelen van juridische gegevens. Als medewerker boekhouding, financieel medewerker of salarisadministrateur ontwikkel je je, in zes maanden, tot MKB belastingassistent.
 

De waarde van advisering over belastingen 

Een goed belastingadvies speelt voor iedereen een belangrijke rol. Voor zowel particulieren als ondernemingen kan elke verandering in je situatie een financieel gevolg hebben. Een duidelijk overzicht van alle soorten belastingen en de plichten die je hebt, is dan van groot belang. Een correcte aangifte van belastingen is voor kleine en grote ondernemingen essentieel. Als financieel professional kun je zorgen voor een correcte aangifte en adviseren over het complexe belastingstelsel zoals de vennootschapsbelasting. Hiermee draag je bij aan een optimale, financiële situatie en ben je zeer waardevol voor een organisatie. Markus Verbeek Praehep biedt vele trainingen en opleidingen op het gebied van (vennootschaps)belasting.
 

Waarom kies je voor Markus Verbeek Praehep? 

Markus Verbeek Praehep staat bekend om het kwalitatieve lesaanbod, de jarenlange ervaring, docenten met expertise en praktijkgerichte lessen. De financiële opleidingen van Markus Verbeek Praehep zijn afgestemd op jouw onderwijsbehoeften. Je bepaalt zelf in welk tempo en waar je studeert. Zo kun je selecteren hoe lang je wil studeren door te kiezen voor een korte training, module, deelprogramma of opleiding. De duur verschilt van één dag, drie of vier maanden tot een opleiding van één, twee, drie of vier jaar. Daarnaast bepaal je zelf of je voor klassikale lessen, lessen in een virtual classroom of e-learning gaat.