Het Handboek en de NVKS; Is dat Alles?

Vergroot je kennis over de inrichting van het kwaliteitssysteem van een accountantskantoor - 1,5 uur
PE NBA cursussen en trainingen

Duur

1 dag

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

26-10-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

De Nadere Verordening Kwaliteitssystemen (NVKS) gebiedt accountantskantoren een zodanig kwaliteitssysteem in te richten dat NVKS-opdrachten volgens de regelgeving kunnen worden uitgevoerd. Veel kantoren richten hiertoe een handboek in. Maar is dat voldoende om zorg te dragen voor een correcte uitvoering? Het antwoord op deze vraag krijg je tijdens deze training van onze businesspartner Fiscount.

Voor wie?

De training is primair bedoeld voor tekenbevoegde accountants in het openbaar beroep en kantooreigenaren.

Aanpak

De NVKS vormen een groep van regels voor accountants die NVKS-opdrachten uitvoeren. In deze training worden alle thema's behandeld die van belang zijn voor NVKS. Je gaat aan de slag met onder meer het handboek van NVKS en Wwft-perikelen om een accountantskantoor goed in te richten. Alle belangrijke thema's komen tijdens deze training aan bod, waaronder de NOCLAR en andere verplichtingen. Praktijk en theorie worden in de verschillende programmaonderdelen voortdurend afgewisseld. Je oefent op intensieve wijze, onder begeleiding van Fiscount professionals, met cases en opdrachten uit de praktijk. Na de training ben je uitstekend op de hoogte.

Permanente educatie

Permanente Educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Fiscount kun je ook aan je PE-verplichting werken en blijft je kennis actueel. De training sluit aan op de vereisten van de NOAB en het RB. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur