• Home
  • Financiële Planning PE

Financiële Planning PE

Kort en praktijkgericht programma met PE-punten - 3 maanden
PE NBA cursussen en trainingen

Duur

3 maanden

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

September 2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Met een goede financiële planning kun je meer grip krijgen op de financiële toekomst. Dat maakt kennis en vaardigheden van het opzetten van een financiële planning onmisbaar voor elke financial. Tijdens deze korte praktische training Financiële Planning PE leer je goed onderbouwd advies geven bij het opzetten en bijsturen van een financiële planning. Belangrijke en actuele aspecten, zoals (tijdelijke) inkomensondersteuning, inkomen na pensioengang, werking van levensverzekeringen en een beleggingsportefeuille samenstellen, komen uitgebreid aan bod. Na deze training ben je in staat om de klant een passend inkomens- en vermogensadvies te geven.

Voor wie?

Je bent een professional en kent de grote waarde van een goede financiële planning. Je wilt je huidige kennis actualiseren en verder uitbreiden. Met deze training werk je aan je permanente educatie en behaal je PE-punten.

De training is geschikt voor deelnemers met en zonder PE-verplichting.

Aanpak

Met deze training ontwikkel je kennis, inzicht en vaardigheden om een goede financiële planning te maken. Je leert alle onderdelen van de planning kennen en je kunt goed onderbouwd advies geven bij het opzetten van een financieel plan. De opgedane kennis kun je direct in de praktijk toepassen. De training wordt afgesloten met een mondeling examen in de vorm van een rollenspel.

PE-punten

Permanente educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep behaal je 18 PE-punten en blijft je kennis actueel. De training sluit aan op de vereisten van de NBA. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Klassikaal of e-learning

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Kies je liever voor een lesvariant waarbij je geen lessen hoeft te volgen op vaste tijdstippen? Kies dan voor de lesvariant e-learning. Je studeert in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand, onder online begeleiding van een docent waar je met al je vragen terecht kunt. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie Opleidingsvarianten op onze website.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur