Andere opleidingen voor (assistent) accountants

Ben je werkzaam als (assistent-) accountant en wil je je verder ontwikkelen? Bijvoorbeeld om aan de slag te gaan in een meer leidinggevende functie of...

Lees meer

Ben je werkzaam als (assistent-) accountant en wil je je verder ontwikkelen? Bijvoorbeeld om aan de slag te gaan in een meer leidinggevende functie of omdat je je kennis en vaardigheden over een bepaald...

Lees meer

Ben je werkzaam als (assistent-) accountant en wil je je verder ontwikkelen? Bijvoorbeeld om aan de slag te gaan in een meer leidinggevende functie of omdat je je kennis en vaardigheden over een bepaald onderwerp wilt uitbreiden? Bij Markus Verbeek Praehep...

Lees meer

Andere opleidingen voor (assistent) accountants: 12 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
STAP - budget
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Filters

Masteropleiding (1)

HBO Programma (2)

Trainingen en Korte Cursussen (2)

MBO-programma (1)

Ben je werkzaam als (assistent-) accountant en wil je je verder ontwikkelen? Bijvoorbeeld om aan de slag te gaan in een meer leidinggevende functie of omdat je je kennis en vaardigheden over een bepaald onderwerp wilt uitbreiden? Bij Markus Verbeek Praehep vind je een breed en divers aanbod opleidingen en trainingen op het gebied van accountancy. Lees hieronder alles over de mogelijkheden.

Klaar voor de toekomst?

Als financieel professional is het belangrijk goed voorbereid te zijn op toekomstige ontwikkelingen binnen het vakgebied. Als gevolg van automatisering en robotisering veranderen functies en werkzaamheden. Onderwerpen als big data, data science en machine learning spelen een steeds grotere rol in de wereld van accountancy. De vraag naar goed opgeleide financieel professionals met actuele kennis is de afgelopen jaren flink toegenomen. Met een opleiding of training van Markus Verbeek Praehep zorg je ervoor dat je optimaal kunt omgaan met deze ontwikkelingen, nu én in de toekomst.

Breed en divers aanbod

Of je nu een korte training of een volledige opleiding wilt volgen, bij Markus Verbeek Praehep vind je een ruim aanbod opleidingen en trainingen die goed in de carrièrelijn van accountancy passen. Krijg je bijvoorbeeld steeds vaker vragen over crowdfunding van klanten en andere geïnteresseerden? Dan is de training Beleggen en Financieren met Crowdfunding interessant voor je. Wil je je kennis en vaardigheden op het gebied van ondernemings- en fiscaal recht graag uitbreiden? Ga dan voor de Masterclass Recht voor Financials. Of wil je je meer verdiepen in de International Financial Reporting Standards (IFRS) ten opzichte van de Dutch GAAP? In dat geval is er de training Essentials IFRS versus Dutch Gaap. Wil je als assistent-accountant op vrijwel alle vlakken volledig voorbereid zijn op de toekomst? Met het programma HBO Assistent-Accountant Fit for Future volg je in 2 jaar tijd 9 verschillende trainingen die je volledig toekomstbestendig maken.

Ontwikkel je op Masterniveau met een MBA

Wil je liever een volledige opleiding volgen en je op Masterniveau ontwikkelen? Met de Master of Business Administration (MBA) voor Financials en de Master of Business Administration (MBA) voor Controllers leer je diepgaande financiële kennis combineren met een brede bedrijfskundige benadering. Je behaalt met deze opleiding het officiële diploma Moderne Bedrijfsadministratie (MBA) van de Nederlandse Associatie voor Examinering. Dit diploma wordt op de arbeidsmarkt bijzonder gewaardeerd en zorgt voor optimale carrièrekansen.

Post Bachelors

Voor wie al een HBO Bachelordiploma heeft en zich op HBO-niveau verder wil ontwikkelen of wil specialiseren, is er de mogelijkheid om een Post Bachelor te volgen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Post Bachelor Data Science voor Financials, de Post Bachelor Financiële Analyse en Business Intelligence of de Post Bachelor Risicogericht Samenstellen. Een compleet overzicht van al onze opleidingen en trainingen geschikt voor accountants en assistent-accountants vind je bovenaan op deze pagina.  

Meer informatie

Heb je vragen over een van onze opleidingen of wil je een persoonlijk opleidingsadvies ontvangen? Onze opleidingsadviseurs helpen je graag en zitten klaar om antwoord te geven op al jouw vragen. Je kunt ze bereiken via 035 – 5 280 811 of vul ons contactformulier in.