• Home
  • Wft-PE Adviseur Pensioen (e-learning met examentraining inclusief examenrecht)

Wft-PE Adviseur Pensioen (e-learning met examentraining inclusief examenrecht)

Uitstekende voorbereiding op het officiële examen Wft-PE Adviseur Pensioen - 2 maanden
Trainingen en Korte Cursussen

Duur

2 maanden

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

01-08-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Deze zeer compacte en examengerichte opleiding van onze businesspartner NIBE-SVV bereidt je uitstekend voor op het examen Wft-PE Adviseur Pensioen. De aan een Wft-diploma gekoppelde adviesbevoegdheid geldt niet onbeperkt. Elke 3-jaarlijkse permanente educatieperiode (PE-periode) moet je een PE-examen behalen om die adviesbevoegdheid geldig te houden. Heb je je Wft-diploma behaald vóór 1 april 2019 of voor deze datum je adviesbevoegdheid verlengd, dan moet je vóór 1 april 2022 een PE-examen doen om je diploma tot 1 april 2025 geldig te houden.

Voor wie?

Deze opleiding Wft-PE Adviseur Pensioen is ontwikkeld voor degenen die in het bezit zijn van het diploma Wft Adviseur Pensioen. Je doet alleen het PE-examen voor de hoogst gekwalificeerde beroepskwalificatie. Daarmee actualiseer je automatisch ook de onderliggende modules Basis en Vermogen.

Aanpak

Doel van de opleiding is dat je actuele kennis en vaardigheden ontwikkelt waarmee je optimaal wordt voorbereid op het officiële Wft-PE-examen. De opleiding is praktijkgericht, zeer toegankelijk en passend bij je rol als adviseur pensioen.

In een moderne online leeromgeving worden de voor het examen relevante toetstermen in artikelen toegelicht. Met een adaptief leersysteem toets je je kennis over en toepassing van elk onderwerp met voor het examen representatieve vragen. Met een oefenexamen dat de feitelijke examensituatie nauwkeurig nabootst, toets je of je klaar bent voor het echte examen. Eventuele vragen kun je stellen aan je studiebegeleider of medestudenten. Je kunt zo vaak oefenen als je wilt. De samenstelling van de proefexamenvragen wordt elke keer aangepast.

Voorbereiding en studiebelasting

Het doornemen van de theorie en het maken van de thuisopdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer 2-3 uur per studiebijeenkomst.

Online leeromgeving

Wij maken altijd gebruik van de meest actuele literatuur. Tijdens de studie heb je toegang tot onze moderne online leeromgeving.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur