Praktijkdiploma Payroll Professional

Eerste fase van de HBO Bachelor Management Payroll Services - 15 maanden
HBO Programma

Duur

15 maanden

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

December 2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je je op HBO-niveau ontwikkelen tot professional op het gebied van arbeid en belonen? Dan is deze opleiding zeer geschikt voor jou. Je legt een stevig fundament om je te ontwikkelen tot payrollprofessional. Je verdiept je in arbeidsrecht en sociale verzekeringen, bedrijfseconomie, personeelsmanagement en pensioenen. Onder begeleiding van praktijkgerichte docenten werk je aan opdrachten die je in je eigen werkomgeving uitvoert. Zo worden theorie en praktijk onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Vrijstellingen

Dit praktijkgerichte programma wordt verzorgd op HBO-niveau. Indien je dit programma succesvol hebt afgerond, kun je de gelijke onderdelen inbrengen in de HBO Bachelor Management Payroll Services.

Voor wie?

Je wilt je op HBO-niveau scholen in het boeiende vakgebied van payroll.

Aanpak

Je ontwikkelt kennis en vaardigheden binnen het vakgebied van de payrollprofessional. Je krijgt alle onderdelen die voor jouw vakgebied van belang zijn, zoals het aangfiteproces, loonheffingen, personeel, arbeidsrecht en inzicht in juridische zaken. Ook verdiep je je in pensioenen, waarbij je meer leert over de verschillende pensioenvormen en de zorgplicht van de werkgever. Daarnaast zitten in dit HBO-programma ook bredere onderdelen verweven, zoals bedrijfseconomie en -administratie. Hierdoor ontwikkel je je in korte tijd tot allround payrollprofessional.

Voorbereiding en studiebelasting

Het doornemen van de theorie en het maken van de thuisopdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer 5-7 uur per studiebijeenkomst.

Online leeromgeving

Wij maken altijd gebruik van de meest actuele literatuur. Tijdens de studie heb je toegang tot onze moderne online leeromgeving.

Vervolgopleidingen

  • Vakopleiding Payroll Services (VPS®)
  • HBO Associate degree Payroll Services
  • HBO Bachelor Management Payroll Services

Studiefinanciering voor volwassenen

Voor dit programma is het mogelijk om in aanmerking te komen voor studiefinanciering in het kader van levenlanglerenkrediet. Zie Fiscaal voordeel voor meer informatie.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur