Alle podcasts
Alle podcasts

Podcast: Werk met Waarde – Loonbelasting in de praktijk  

In de nieuwe aflevering van de podcast Werk met Waarde biedt Jan-Bertram Rietveld waardevolle inzichten in belangrijke aspecten van de belastingpraktijk. Jan-Bertram is partner bij EY en een autoriteit op het gebied van loonbelasting.
 

Luister de podcast hier: 

Salarisadministrateur 

Of iemand nu salarisadministrateur als functietitel heeft, of compensation and benefit officer, deze professionals zijn vaak de spil in het HR-beleid. Meestal zijn het deze medewerkers die de arbeidsvoorwaarden tot in de details kennen. In deze aflevering verkent Rietveld de risico's die gepaard gaan met loonheffingen en de noodzaak voor werkgevers om deze correct te beheren en af te dragen. Het gaat hier niet alleen om loonbelasting, maar ook om premies voor volksverzekeringen, werknemersverzekeringen en de werkgeversbijdrage Zorgverzekeringswet. Deze verplichtingen vormen een complex geheel met aanzienlijke financiële risico's voor werkgevers. 
 

Waarom luisteren? 

De podcast biedt niet alleen meer inzicht in de verplichtingen rond loonheffingen, maar ook praktische inzichten en strategieën om deze risico's te beheren en te minimaliseren. Van risicoanalyses tot het belang van nauwkeurige loonaangiften en het claimen van subsidies. De podcast biedt werkgevers en salarisprofessionals inzichten om er zeker van te zijn dat ze volledig 'in control' te zijn op het gebied van de loonbelastingpraktijk. 

Of je nu een doorgewinterde professional bent in de salarisadministratie, een werkgever of fiscalist, deze podcastaflevering inspireert om je werk nog beter te doen. Mis het niet – blijf op de hoogte en luister naar Werk met Waarde. Beschikbaar op alle grote podcastplatforms.