Payroll opleidingen

Werk jij als payrollprofessional? Dan is het van groot belang om je vakkennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen. Het vak verandert namelijk in rap...

Lees meer

Werk jij als payrollprofessional? Dan is het van groot belang om je vakkennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen. Het vak verandert namelijk in rap tempo. Zo krijg je te maken met de automatisering...

Lees meer

Werk jij als payrollprofessional? Dan is het van groot belang om je vakkennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen. Het vak verandert namelijk in rap tempo. Zo krijg je te maken met de automatisering van de invoerwerkzaamheden en wordt er steeds meer...

Lees meer

Payroll opleidingen: 7 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Filters

HBO Bacheloropleiding (2)

HBO Programma (2)

HBO Associate Degree (1)

Vakopleiding Branche-erkend Associatie (1)

PE NIRPA cursussen en trainingen (1)

Werk jij als payrollprofessional? Dan is het van groot belang om je vakkennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen. Het vak verandert namelijk in rap tempo. Zo krijg je te maken met de automatisering van de invoerwerkzaamheden en wordt er steeds meer van jou verwacht. Je moet over de juiste kennis over loonheffingen, arbeidsrecht en fiscale regelgeving beschikken. Ook je communicatieve vaardigheden en adviesvaardigheden zijn van groot belang. Het management en personeel moeten immers wel op jouw adviezen kunnen bouwen. Ontwikkel je daarom verder met een opleiding payroll.
 

Mooie kansen voor payrollprofessionals

Er is veel vraag naar goed geschoolde payrollprofessionals. Dat is niet zo vreemd. Als expert op het gebied van payroll neem je bedrijven een hoop werk en zorgen uit handen. Heb je ambities op het gebied van payroll? Dan liggen er mooie kansen voor je. Daar heb je natuurlijk wel de juiste opleiding voor nodig. Daarom vind je bij Markus Verbeek Praehep een ruim aanbod aan opleidingen voor zowel startende als ervaren payrollprofessionals.
 

Vind de juiste payrollopleiding voor jou

Markus Verbeek Praehep is medegrondlegger van de Vakopleiding Payroll Services (VPS®). Maar naast de VPS-opleiding vind je in ons aanbod nog veel meer opleidingen op het gebied van payroll. Ben je op zoek naar een PE-training of een complete HBO-opleiding? Er zit altijd een opleiding bij die aansluit op jouw wensen.
 

Ontwikkel je tot payrollprofessional op HBO-niveau

Wil je je op HBO-niveau verder ontwikkelen als payrollprofessional? Dan kun je bij Markus Verbeek Praehep de HBO Bachelor Management Payroll Services volgen. Dit is de enige erkende Bacheloropleiding voor payrollprofessionals. Wil je op dit moment geen complete Bachelor volgen? Dan kun je ook kiezen voor de erkende HBO Associate degree Payroll Services. Een andere mogelijkheid is om een van onze kortere deelopleidingen te volgen. Deze opleidingen maken deel uit van de volledige Bacheloropleiding. Ze leveren vrijstellingen op als je later alsnog je Bachelordiploma wilt behalen.
 

NIRPA-registratie

Markus Verbeek Praehep was in 2004 initiatiefnemer bij de oprichting van het NIRPA, het Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting. Inmiddels hebben veel payrollprofessionals zich ingeschreven bij het NIRPA en mogen zij de titel RPP dragen. Deze registratie en titel vormen hét kwaliteitskeurmerk voor de payrollprofessional die zijn vak bijhoudt. De grote meerderheid van alle bij het NIRPA geregistreerde payrollprofessionals is bij Markus Verbeek Praehep opgeleid. Ben jij de volgende?
 

Update je kennis van payroll met onze PE-trainingen

Ben je bij het NIRPA-geregistreerd en heb je een PE-verplichting? Of wil je gewoon je vakkennis op het gebied van payroll up-to-date houden? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod aan NIRPA-PE-trainingen. Met deze korte en krachtige trainingen fris je je kennis op en zorg je dat je bijblijft.
 

Waarom een opleiding payroll van Markus Verbeek Praehep?

Markus Verbeek Praehep staat voor kwaliteit. Daarom krijg je tijdens jouw payrollopleiding les van docenten die zelf uit de praktijk komen. En wat je leert, kun je direct toepassen in je eigen praktijk. Bovendien zijn onze opleidingen speciaal ontwikkeld voor volwassenen die studeren naast een drukke baan en privéleven. Dat betekent dat je flexibel kunt studeren op een manier die echt bij jou past.