Salarisadministratie-opleidingen

Werk je als salarisadministrateur? Dan werk je in een vakgebied dat volop in beweging is. De invoerwerkzaamheden worden bijvoorbeeld steeds verder geautomatiseerd....

Lees meer

Werk je als salarisadministrateur? Dan werk je in een vakgebied dat volop in beweging is. De invoerwerkzaamheden worden bijvoorbeeld steeds verder geautomatiseerd. Hierdoor veranderen jouw werkzaamheden....

Lees meer

Werk je als salarisadministrateur? Dan werk je in een vakgebied dat volop in beweging is. De invoerwerkzaamheden worden bijvoorbeeld steeds verder geautomatiseerd. Hierdoor veranderen jouw werkzaamheden. Er wordt dan ook meer van je verwacht dan een...

Lees meer

Salarisadministratie-opleidingen: 19 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
STAP - budget
Filters

HBO Programma (3)

Trainingen en Korte Cursussen (5)

Vakopleiding Branche-erkend Associatie (3)

PE NIRPA cursussen en trainingen (8)

Werk je als salarisadministrateur? Dan werk je in een vakgebied dat volop in beweging is. De invoerwerkzaamheden worden bijvoorbeeld steeds verder geautomatiseerd. Hierdoor veranderen jouw werkzaamheden. Er wordt dan ook meer van je verwacht dan een aantal jaar terug. Alleen kennis over loonheffingen, arbeidsrecht en fiscale regelgeving is niet meer voldoende. Je moet ook beschikken over goede communicatieve vaardigheden en adviesvaardigheden. Daarom is het belangrijk om je verder te ontwikkelen met een opleiding salarisadministratie.
 

Opleidingen salarisadministratie bij Markus Verbeek Praehep

Bij Markus Verbeek Praehep ben je aan het juiste adres voor opleidingen loonadministratie op elk niveau. Allereerst natuurlijk de veelgekozen Basiskennis Loonadministratie (BKL®) en Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®). Maar binnen ons aanbod vind je nog veel meer opleidingen voor dit vakgebied. Van een korte cursus salarisadministratie tot complete opleiding loonadministratie op HBO-niveau.
 

Aan de slag met loonadministratie op HBO-niveau

Wil je je op HBO-niveau verder ontwikkelen als salarisadministrateur? Dan heb je verschillende mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor het praktijkgerichte programma HBO Salarisadministratie. Hiermee til je je kennis van de verschillende aspecten van loonadministratie naar een hoger niveau.
 

Optimale voorbereiding op je examens

Heb je je opleiding PDL of BKL afgerond en ga je binnenkort examen doen? Dan vind je bij Markus Verbeek Praehep ook examentrainingen die volledig aansluiten op de landelijk vastgestelde eindtermen. Hiermee word je in een dagdeel klaargestoomd voor je examen.
 

NIRPA-registratie: kwaliteitskeurmerk voor salarisadministratie

Markus Verbeek Praehep was ook initiatiefnemer bij de oprichting van het NIRPA, het Nederlands Instituut voor Payroll Accounting. Inmiddels hebben veel salarisadministrateurs zich ingeschreven bij het NIRPA en mogen zij de titel RSa dragen. Deze registratie en titel vormen hét kwaliteitskeurmerk voor de salarisadministrateur die zijn vak bijhoudt. De grote meerderheid van alle bij het NIRPA geregistreerde salarisadministrateurs is bij Markus Verbeek Praehep opgeleid. Ben jij de volgende?
 

Update je kennis met onze PE-trainingen

Ben je bij het NIRPA-geregistreerd en heb je een PE-verplichting? Of wil je gewoon je vakkennis als salarisadministrateur op peil houden met een korte cursus salarisadministratie? Bekijk dan ons groeiende aanbod aan NIRPA-PE-trainingen. Met deze korte en krachtige trainingen fris je je kennis op en zorg je dat je bijblijft in je vakgebied.
 

Waarom een opleiding salarisadministratie van Markus Verbeek Praehep?

Wij zijn al 125 jaar de opleider voor financieel professionals. Kies je voor een opleiding salarisadministratie bij Markus Verbeek Praehep? Dan kies je onder andere voor:

  • Ervaren docenten uit de praktijk
  • Uitgebreid aanbod salarisadministratie-opleidingen
  • Directe koppeling met jouw praktijk
  • Speciaal ontwikkeld voor werkenden
  • Flexibel studeren waar en wanneer het jou uitkomt