Waar moet Je op Letten bij Subsidieverklaringen?

Werk de meest geschikte subsidieopdrachten uit voor je klant - 1,5 uur
Trainingen en Korte Cursussen

Duur

1 dag

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

11-11-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Welke regelgeving hanteer je bij een subsidieverklaring en welke NV COS is nu precies van toepassing? Hoe start je de opdracht en welke vastleggingen moet je doen om te komen tot een bepaalde gestelde zekerheid. Heb je aan alle punten voldaan die door de subsidiegever worden vereist? Hoe moet je voldoen aan de VGBA? De opdrachtenuitvoering en de toepassing van de bijbehorende regels staan centraal in deze training van onze businesspartner Fiscount.

Voor wie?

Deze training is primair bedoeld voor gevorderde (assistent) accountants betrokken bij subsidieverklaringen. 

Aanpak

Tijdens deze training actualiseer je je kennis rondom subsidieverklaringen. Je gaat aan de slag met actuele thema's als de eisen voor subsidieverklaringen, de risicoanalyse en het bepalen van de hoofdlijn van je aanpak. Verder leer je over de vastlegging en verdere werkzaamheden. Enkele specifieke attentiepunten en valkuilen worden ook besproken. Er worden actualiteiten besproken en er is gelegenheid om vragen te stellen. Praktijk en theorie worden in de verschillende programmaonderdelen voortdurend afgewisseld. Je oefent op intensieve wijze, onder begeleiding van professionals van Fiscount, met cases en opdrachten uit de praktijk. Na deze training weet je hoe je verzoeken van klanten het beste in de meest geschikte subsidieopdracht kunt gieten en welke werkzaamheden en inhoud van de rapportage hierbij aan de orde zijn.

Permanente educatie

Permanente educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Fiscount kun je ook aan je PE-verplichting werken en blijft je kennis actueel. De training sluit aan op de vereisten van de NOAB en RB. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur