Update Wwft I: Identificatie Cliënten en Kantoorbeleid

Leer een Wwft-beleid uitstekend te vertalen naar de praktijk - 1,5 uur
Trainingen en Korte Cursussen

Duur

1 dag

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

08-11-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

De regels van de Wwft worden steeds belangrijker en steeds meer aangescherpt. Ook wordt het toezicht op de naleving ervan strikter. Dit vinden we terug in de klant- en opdrachtacceptatie. Een kantoor heeft een Wwft-beleid nodig: de maatstaf waar je potentiële klant tegenaan wordt gehouden. Vervolgens moeten er stappen worden genomen om de opdrachtgever te identificeren en diens identiteit te verifiëren en ook die van de UBO. Dit webinar, van onze businesspartner Fiscount, biedt inzicht in mogelijke oplossingen.

Voor wie?

Bestuurders van accountants-, administratie- en belastingadvieskantoren.

Aanpak

Tijdens deze training van onze businesspartner Fiscount actualiseer je je kennis over de Wwft-regelgeving. Je gaat aan de slag met actuele vraagstukken zoals, voor wie en wanneer is de Wwft van toepassing? Hoe formuleer en hanteer je een Wwft-risicobeleid? Hoe vertaal je een Wwft-beleid naar de praktijk? Op basis van veel voorbeelden uit de praktijk worden een aantal lastige aspecten van de Wwft verduidelijkt. Er is genoeg ruimte voor vragen of specifieke cases die je wilt inbrengen. Na deze training ben je weer op de hoogte van de nieuwste eisen van de Wwft en hoe je deze het beste kunt implementeren in jouw organisatie.

Permanente educatie

Permanente Educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Fiscount kun je ook aan je PE-verplichting werken en blijft je kennis actueel. De training sluit aan op de vereisten van de NOAB en het RB. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur