Strijden tegen Fiscale Boetes!

Vergroot je kennis over fiscale boetes - 0,5 dag
Trainingen en Korte Cursussen

Duur

1 dag

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

09-11-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Jouw klanten kunnen soms fiscale boetes opgelegd krijgen. Dit kunnen boetes zijn betreffende omzetbelasting of loonheffing. Fiscale boetes komen op ieder gebied van het belastingrecht voor. Kennis over fiscale boetes is een vereiste voor iedere accountant en belastingadviseur. Hoe kunnen boetes worden voorkomen en met welke argumenten kunnen opgelegde boetes worden bestreden? Kennis van fiscale boetes zorgt ervoor dat je de belangen van je klanten nog beter en breder kunt waarborgen, doordat je die boetes zoveel mogelijk probeert te voorkomen, ongedaan te maken of te beperken. Tijdens deze training, van onze businesspartner Fiscount, praten we je in 3 uur tijd helemaal bij over fiscale boetes.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor (assistent-)accountants en (fiscaal) adviseurs.

Aanpak

Tijdens deze training, van onze businesspartner Fiscount, actualiseer je je kennis over fiscale boetes. Je gaat aan de slag met het verschil tussen een verzuim- en vergrijpboete, de rol van de adviseur bij fiscale boetes, het beperken van het risico en boetes voor adviseurs en accountants. Daarnaast leer je hoe je boetes kunt bestrijden. Na deze training ben je op de hoogte van de diverse aspecten van fiscale boetes en kun je deze kennis waar nodig inzetten bij het behartigen van de belangen van je klanten.

Permanente educatie

Permanente educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Fiscount kun je ook aan je PE-verplichting werken en blijft je kennis actueel. De training sluit aan op de vereisten van de NOAB & RB. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur