Opleidingsinfo nog eens nalezen?

Post Bachelor Risicogericht Samenstellen

Praktijkgericht aan de slag met risicogericht samenstellen - 3 maanden
Post-Bachelor

Duur

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Bij het risicogericht samenstellen is de planningsfase fundamenteel. Maar welke stappen neem je in de uitvoeringsfase? En hoe werkt een risicogerichte aanpak? In deze opleiding verdiep je je in de risicogerichte aanpak en de planning en uitvoering van de samenstelwerkzaamheden. Zo ben je na afloop helemaal up-to-date.

Voor wie?

Jij bent werkzaam bij een accountantskantoor of stelt intern de jaarrekening samen als financieel professional. Het samenstellen van jaarrekeningen behoort tot een van je taken.

Aanpak

In deze opleiding ga je praktijkgericht aan de slag met risicogerichte samenstellingsopdrachten. Zo verdiep je je in de verschillende fases van risicogericht samenstellen en de werkstappen die bij deze fases horen. Praktijk en theorie worden in de verschillende programmaonderdelen voortdurend afgewisseld. Je oefent op intensieve wijze met cases en opdrachten uit de praktijk. Na de opleiding ben je uitstekend op de hoogte van alle wijzigingen in wet- en regelgeving en ben je weer helemaal up-to-date.

Vooropleiding

Wij gaan uit van een HBO-werk- en -denkniveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Het doornemen van de theorie en het maken van de thuisopdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer 5-7 uur per studiebijeenkomst.

Examens en diploma

Je sluit de opleiding af met een praktijkgerichte opdracht. Heb je voor deze praktijkgerichte opdracht een voldoende behaald, dan ontvang je het diploma ‘Post Bachelor Risicogericht Samenstellen’.

Vervolgopleidingen

  • Post HBO AA Accountancy - MKB Theoretisch
  • Post Bachelor Strategisch Management

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur