Arbeid en Recht (2)

Actualiseer je kennis van loonadministratie - 0.5 dag
PE NBA cursussen en trainingen

Duur

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Tijdens deze interactieve training behandel je materie over het effect van loonadministratie op zowel de werkgevers als de werknemer. Drie ervaren professionals van onze businesspartner Fiscount laten je kennismaken met actuele thema's op het gebied van loonheffingen, arbeidsrecht en pensioenen. Zij geven bruikbare tips die je direct kunt toepassen in de loonpraktijk van mkb-kantoren.

Voor wie?

Deze training is geschikt voor medewerkers loonadministratie, adviseurs en kantooreigenaren van accountants-, administratie- en belastingadvieskantoren.

Aanpak

Tijdens deze training neem je, onder begeleiding van Fiscount professionals, de onderwerpen arbeidsrecht, loonheffingen en pensioen onder de loep. Je gaat aan de slag met diverse praktijksituaties waarin je jouw kwaliteiten kunt verbeteren op het gebied van nevenwerkzaamheden, ontslag van werknemers en concurrentiebeding. Na afloop weet je onder andere de verschillen en overeenkomsten bij het beoordelen van arbeidsrelaties en de eerste contouren van het nieuwe pensioenstelsel.

Permanente Educatie

Permanente Educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Fiscount behaal je 4 PE-punten voor NOAB, 38 PE-punten voor het NIRPA en 2 PE-punten voor het RB. De training sluit aan op de vereisten van NIRPA, NOAB en RB. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur