Arbeid en Recht (2)

In samenwerking met Fiscount - 0.5 dag
Trainingen en Korte Cursussen

Duur

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Tijdens deze interactieve training behandel je materie over het effect van loonadministratie op zowel de werkgevers als de werknemer. Drie ervaren professionals van onze businesspartner Fiscount laten je kennismaken met actuele thema's op het gebied van loonheffingen, arbeidsrecht en pensioenen. Zij geven bruikbare tips die je direct kunt toepassen in de loonpraktijk van mkb-kantoren.

Voor wie?

Deze training is geschikt voor medewerkers loonadministratie, adviseurs en kantooreigenaren van accountants-, administratie- en belastingadvieskantoren.

Aanpak

Tijdens deze training neem je, onder begeleiding van Fiscount professionals, de onderwerpen arbeidsrecht, loonheffingen en pensioen onder de loep. Je gaat aan de slag met diverse praktijksituaties waarin je jouw kwaliteiten kunt verbeteren op het gebied van nevenwerkzaamheden, ontslag van werknemers en concurrentiebeding. Na afloop weet je onder andere de verschillen en overeenkomsten bij het beoordelen van arbeidsrelaties en de eerste contouren van het nieuwe pensioenstelsel.

PE-punten

Permanente educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training behaal je 4 PE-punten en blijft je kennis actueel. De training sluit aan op de vereisten van de NBA. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Loonheffingen
  • Arbeidsrecht
  • Sociale zekerheid en re-integratie

Certificaat

Na afloop van deze training ontvang je het certificaat van deelname ‘ Arbeid en Recht' van Fiscount.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Duur

De training duurt 1 dag van 15.30 uur tot 20.00 uur.

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Wil jij een kostenoverzicht in jouw mailbox ontvangen?
Kostenoverzicht aanvragen

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten

Markus Verbeek Praehep regelt voor je een arrangement, bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen we naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, HBO Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21 % btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er bovenop de prijs exclusief btw 10% opslag. Dat betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je de opleiding zelf? Dat geldt de opslag van 10% niet.

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn belast met 9% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur