• Home
  • Formeel Belastingrecht PE

Formeel Belastingrecht PE

Praktijkgerichte (PE) training - 3 maanden
PE NBA cursussen en trainingen

Duur

3 maanden

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

September 2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Je wilt in korte tijd meer leren over de regelgeving bij het heffen van belasting, zowel voor de belastingplichtige als de Belastingdienst. Dat maakt deze training Formeel Belastingrecht PE van Markus Verbeek Praehep voor jou geschikt. Onder begeleiding van een trainer leer je meer over de Awb, waarin de belangrijkste regels van het formele belastingrecht zijn vastgelegd. Ook komen andere kernthema's aan bod, waaronder belastingverdragen, heffingen en invorderingen en informatierecht versus informatieplicht.

Voor wie?

Je bent financieel professional en wilt in korte tijd meer leren over formeel belastingrecht. Met deze training draag je bij aan je permanente educatie, je onderhoudt en ontwikkelt je kennis binnen het vakgebied. Met deze training kun je ook aan je PE-verplichting werken.

Deze training is geschikt voor deelnemers met en zonder PE-verplichting.

Aanpak

Tijdens deze praktische training ga je aan de slag met uiteenlopende onderwerpen binnen het formeel belastingrecht. Je leert meer over de wet- en regelgeving en verdiept je hierbij in de Awb, Awr en fiscaal proces-, boete- en strafrecht. Ook ga je aan de slag met belastingverdragen, heffingen en invorderingen. Je nieuwe kennis pas je aan de hand van cases en praktische opdrachten direct toe binnen je dagelijkse praktijk. Hierbij word je ondersteund door een ervaren trainer.

Permanente Educatie

Permanente educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep blijft je kennis actueel en kun je, afhankelijk van de eisen van het betreffende register, inbrengen als PE. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Klassikaal of e-learning

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Kies je liever voor een lesvariant waarbij je geen lessen hoeft te volgen op vaste tijdstippen? Kies dan voor de lesvariant e-learning. Je studeert in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand, onder online begeleiding van een docent waar je met al je vragen terecht kunt. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie Opleidingsvarianten op onze website.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur