Salarisadministratie/Payroll en HR

Als salarisadministrateur of –adviseur krijg je, net als bij alle andere financieel administratieve functies, te maken met een vergaande automatisering van de invoerwerkzaamheden. Er wordt een hoger niveau van je verwacht dan enkele jaren geleden. Je moet over de juiste kennis over loonheffingen, arbeidsrecht en fiscale regelgeving beschikken. En omdat management en personeel op jouw adviezen bouwen zijn ook communicatieve vaardigheden en adviesvaardigheden van groot belang.

Volg bij Markus Verbeek Praehep de PDL of VPS

Natuurlijk kun je bij ons, als marktleider voor PDL, terecht voor de standaardopleiding voor de salarisadministrateur. Markus Verbeek Praehep is medegrondleggers van de nieuwe standaard-Vakopleiding Payroll Services en initiatiefnemer bij de oprichting van het NIRPA, het Nederlands Instituut voor Payroll Accounting. Inmiddels hebben veel payrollprofessionals de titel RSa of RPP, die gevoerd kan worden als men ingeschreven staat bij het NIRPA. Hét kwaliteitskeurmerk voor de salarisadministrateur die zijn vak bijhoudt. De grote meerderheid van de 1.500 bij NIRPA geregistreerde salarisadministrateurs is bij Markus Verbeek Praehep opgeleid. Ben jij de volgende?

Bacheloropleiding voor payrollprofessionals

Bij Markus Verbeek Praehep kun je ook de enige erkende bacheloropleiding voor payrollprofessionals volgen, Management Payroll Services, en een Associate Degree Payroll Services. Kies voor de gehele bacheloropleiding of voor deelopleidingen. De standaardopleidingen PDL en VPS of CBC maken hier  deel vanuit. Voor salarisadministrateurs en –adviseurs van elk niveau is het mogelijk om zich verder te ontwikkelen.

Behaal PE-punten met onze trainingen

PE-punten behalen? Bekijk ons groeiende aanbod trainingen die aansluiten op de vereisten van het NIRPA-register. Kort, krachtig, praktisch en op mooie locaties.

Opleidingen voor beginnende en gevorderde salarisadministrateurs

Er is een schreeuwend tekort aan salarisadministrateurs. Heb je ambities in die richting, dan ben je over het algemeen verzekerd van gunstige arbeidsvoorwaarden. Onze opleidingen BKL, PDL, VPS, Associate Degree Payroll Services en HBO Bachelor Management Payroll Services kun je in fases doorlopen. Deze opleidingen zijn bedoeld voor de beginnend of gevorderde salarisadministrateur. PDL-studenten maken ter ondersteuning gebruik van een memotrainer. Beheers je een bepaald deel al? Dan stelt de software automatisch minder vragen over dit deel van de stof en meer over de stof die je nog niet beheerst. Voor je opleiding bij Markus Verbeek Praehep kun je in opleidingsplaatsen in het hele land terecht. Ook wordt veel gebruik gemaakt van e-Learning.

Payroll: advisering op maat
 

Opleidingen per vakgebied

Opleidingen per niveau

Alle opleidingen in dit vakgebied

Professional Master

Een Professional Master duurt gemiddeld 6 tot 12 maanden en bestaat uit 2, 3 of 4 Masterclasses. Je rondt elke Masterclass af met een eindopdracht of case en je maakt een overkoepelend eindplan. Na afronding van het Professional Master kan je versneld doorstuderen voor een volledige Masteropleiding. Om deel te mogen nemen aan een Professional Master, heb je een afgeronde opleiding op HBO Bachelor- of WO-niveau en enkele jaren relevante werkervaring nodig.

Masterclass

Om toegelaten te worden tot een Masterclass heb je enkele jaren relevante werkervaring en in de meeste gevallen een afgeronde opleiding op HBO Bachelor- of WO-niveau nodig. Een Masterclass wordt individueel afgerond met een eindopdracht of case. Met dit diploma kan je vaak versneld doorstuderen in een Masterprogramma of een volledige Masteropleiding.

Post Bachelor

De duur van onze Post Bacheloropleidingen varieert van 10 maanden tot 2 jaar. Een Post Bacheloropleiding is opgebouwd uit modules. Elke module wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen. Je kunt deelnemen aan een Post Bacheloropleiding als je een vooropleiding op HBO-niveau hebt.

HBO Bachelor

Onze HBO Bacheloropleidingen duren ongeveer 3 jaar. Ze bestaan uit 3 fasen en een individuele afstudeerfase. Na afronding van de opleiding ontvang je een Bachelorgetuigschrift en mag je de bijbehorende internationaal erkende Bachelortitel voeren. Om toegelaten te worden tot een HBO Bacheloropleiding heb je minimaal een HAVO- of MBO niveau 4-diploma of ben je minimaal 21 jaar.

Associate Degree

Een Associate Degree heeft een doorlooptijd van ongeveer 2 jaar en is modulair opgebouwd. Je rondt elke module af met een moduleopdracht of examen. Je sluit de totale opleiding af met een wettelijke graad, de Associate Degree. Je kan aan een Associate Degree deelnemen met een HAVO-, VWO- of volledig MBO-diploma, een HBO-propedeuse of als je minimaal 21 jaar bent.

MHBO

De duur van onze MHBO-opleidingen varieert tussen de 4 en 12 maanden. Een MHBO-opleiding is modulair opgebouwd. Elke module wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen. Een MHBO-diploma kan mogelijk vrijstelling opleveren in een van onze HBO Bachelor-opleidingen.

MBO niveau

Onze MBO-opleidingen op niveau 2, 3 of 4 hebben een studieduur van gemiddeld 6 tot 24 maanden en zijn modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen. Ook hebben wij diverse korte MBO-programma’s. Hiermee kan je mogelijk vrijstellingen behalen in een MBO-opleiding op niveau 2, 3 of 4.

LIEVER OP JE GEMAK NAAR ONS AANBOD KIJKEN?

De nieuwe studiegids voor financiele professionals met opleidingen op alle niveaus

studiegids aanvragen

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar.

035 528 0811
Stuur ons een mail

Ma t/m do van 08.00 - 18.00 uur
Vr van 08.00 - 17.00 uur

Onze website maakt gebruik van cookies.