• Home
  • Bedrijfsadministratie op HBO-niveau

Bedrijfsadministratie op HBO-niveau

Wil jij je verder ontwikkelen in de bedrijfsadministratie op HBO-niveau? Dan ben je bij Markus Verbeek Praehep aan het juiste adres. Hier vind je een...

Lees meer

Wil jij je verder ontwikkelen in de bedrijfsadministratie op HBO-niveau? Dan ben je bij Markus Verbeek Praehep aan het juiste adres. Hier vind je een uitgebreid aanbod opleidingen voor bedrijfsadministratie...

Lees meer

Wil jij je verder ontwikkelen in de bedrijfsadministratie op HBO-niveau? Dan ben je bij Markus Verbeek Praehep aan het juiste adres. Hier vind je een uitgebreid aanbod opleidingen voor bedrijfsadministratie op HBO-niveau. Van kort HBO-programma tot complete...

Lees meer

Bedrijfsadministratie op HBO-niveau: 70 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Filters

HBO Bacheloropleiding (4)

HBO Programma (7)

Modules (37)

Wil jij je verder ontwikkelen in de bedrijfsadministratie op HBO-niveau? Dan ben je bij Markus Verbeek Praehep aan het juiste adres. Hier vind je een uitgebreid aanbod opleidingen voor bedrijfsadministratie op HBO-niveau. Van kort HBO-programma tot complete HBO Bachelor. Bekijk het complete aanbod op deze pagina.

Ontwikkel je verder als bedrijfsadministrateur op HBO-niveau

Bij Markus Verbeek Praehep vind je een uitgebreid aanbod aan opleidingen bedrijfsadministratie op HBO-niveau. Uiteraard bieden wij verschillende HBO Bacheloropleidingen aan, waarmee je diepgaande kennis ontwikkelt over je vakgebied. Daarnaast kun je ook kiezen voor een HBO Associate degree of een praktijkgericht HBO-programma. Hierdoor vind je altijd een opleiding die aansluit op jouw kennis en ervaring. Zo volg je bijvoorbeeld de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie op beginnend HBO-niveau. 

Volg de HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie

Wil jij graag een HBO Bachelordiploma behalen op het gebied van bedrijfsadministratie? Dan is de HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie een uitstekende keuze. Met deze opleiding ontwikkel jij je tot dé specialist in bedrijfsadministratie en informatievoorziening. Na succesvolle afronding ben je klaar voor een leidinggevende functie op het gebied van bedrijfsadministratie. 

De HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie is relevant voor veel verschillende financieel professionals. Zo wordt deze opleiding bijvoorbeeld veel gevolgd door (assistent-)accountants en (assistent-)controllers. Natuurlijk hebben accountants en controllers andere specialistische kennis nodig om hun vak goed te kunnen uitvoeren. Daarom kun je bij de HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie kiezen voor verschillende specialisaties:

Wil je wel aan de slag met SPD Bedrijfsadministratie, maar volg je liever een korte, vakgerichte opleiding? Kies dan voor SPD 1 of SPD 2. Hiermee leer je in relatief korte tijd de kern van het vak.

Waarom een opleiding bedrijfsadministratie op HBO-niveau van MVP?

Bij Markus Verbeek Praehep studeer je altijd op de manier die het best bij jou past. Je bepaalt zelf of je de opleiding overdag, 's avonds of in het weekend volgt. En volg je de opleiding liever klassikaal of op afstand via e-learning of in de virtual classroom? Het is allemaal mogelijk. Zo sluit de opleiding altijd perfect aan op jouw baan en privéleven. Daarnaast kun je onze opleidingen bedrijfsadministratie ook modulair volgen. Zo ontwikkel je in korte tijd precies de kennis die je op dat moment nodig hebt. En wil je later toch doorstuderen richting je Bachelor SPD Bedrijfsadministratie? Dan kun je deze modules mogelijk inbrengen als vrijstellingen.