• Home
  • Bedrijfsadministratie op HBO-niveau

Bedrijfsadministratie op HBO-niveau

Wil jij je verder ontwikkelen in de bedrijfsadministratie op HBO-niveau? Dan ben je bij Markus Verbeek Praehep aan het juiste adres. Hier vind je een...

Lees meer

Wil jij je verder ontwikkelen in de bedrijfsadministratie op HBO-niveau? Dan ben je bij Markus Verbeek Praehep aan het juiste adres. Hier vind je een uitgebreid aanbod opleidingen voor bedrijfsadministratie...

Lees meer

Wil jij je verder ontwikkelen in de bedrijfsadministratie op HBO-niveau? Dan ben je bij Markus Verbeek Praehep aan het juiste adres. Hier vind je een uitgebreid aanbod opleidingen voor bedrijfsadministratie op HBO-niveau. Van kort HBO-programma tot complete...

Lees meer

Bedrijfsadministratie op HBO-niveau: 72 opleidingen

HBO Bacheloropleiding (4) Een HBO Bacheloropleiding is een wettelijk geaccrediteerde opleiding die opleidt tot de officiële Bachelorgraad. De opleiding heeft een nominale duur van 4 tot 6 jaar. Een Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

HBO Programma (7) Een HBO-programma is opgebouwd uit een of meerdere modules van een erkende HBO-opleiding. Met een HBO-programma verdiep en/of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op HBO-niveau. Na het afronden van een HBO-programma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige, erkende HBO-opleiding.

Modules (39) Je kunt ook een losse module uit een opleiding volgen. Een module bestaat uit 4 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.

Vakopleiding Branche-erkend Associatie (9) De Nederlandse Associatie voor Examinering is al ruim 75 jaar een van de grootste onafhankelijke exameninstituten in Nederland met als doel: optimale borging van diploma’s en certificaten ten behoeve van een goed functionerende arbeidsmarkt. De opleidingen hieronder leiden op voor examens van de Associatie waarmee een Associatie diploma te behalen valt.

NVAO-geaccrediteerd
12 maanden Vakopleiding Branche-erkend Associatie
NVAO-geaccrediteerd
9 maanden Vakopleiding Branche-erkend Associatie
NVAO-geaccrediteerd
3 maanden Vakopleiding Branche-erkend Associatie
NVAO-geaccrediteerd
12 maanden Vakopleiding Branche-erkend Associatie
NVAO-geaccrediteerd
6 maanden Vakopleiding Branche-erkend Associatie
NVAO-geaccrediteerd
12 maanden Vakopleiding Branche-erkend Associatie

Vakopleiding Branche-erkend (1) Geïnteresseerd in een vakopleiding of training die door de branche wordt erkend? Volg dan een van de onderstaande trainingen.

Examentrainingen (12) Examentrainingen

Wil jij je verder ontwikkelen in de bedrijfsadministratie op HBO-niveau? Dan ben je bij Markus Verbeek Praehep aan het juiste adres. Hier vind je een uitgebreid aanbod opleidingen voor bedrijfsadministratie op HBO-niveau. Van kort HBO-programma tot complete HBO Bachelor. Bekijk het complete aanbod op deze pagina.

Ontwikkel je verder als bedrijfsadministrateur op HBO-niveau

Bij Markus Verbeek Praehep vind je een uitgebreid aanbod aan opleidingen bedrijfsadministratie op HBO-niveau. Uiteraard bieden wij verschillende HBO Bacheloropleidingen aan, waarmee je diepgaande kennis ontwikkelt over je vakgebied. Daarnaast kun je ook kiezen voor een HBO Associate degree of een praktijkgericht HBO-programma. Hierdoor vind je altijd een opleiding die aansluit op jouw kennis en ervaring. Zo volg je bijvoorbeeld de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie op beginnend HBO-niveau. 

Volg de HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie

Wil jij graag een HBO Bachelordiploma behalen op het gebied van bedrijfsadministratie? Dan is de HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie een uitstekende keuze. Met deze opleiding ontwikkel jij je tot dé specialist in bedrijfsadministratie en informatievoorziening. Na succesvolle afronding ben je klaar voor een leidinggevende functie op het gebied van bedrijfsadministratie. 

De HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie is relevant voor veel verschillende financieel professionals. Zo wordt deze opleiding bijvoorbeeld veel gevolgd door (assistent-)accountants en (assistent-)controllers. Natuurlijk hebben accountants en controllers andere specialistische kennis nodig om hun vak goed te kunnen uitvoeren. Daarom kun je bij de HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie kiezen voor verschillende specialisaties:

Wil je wel aan de slag met SPD Bedrijfsadministratie, maar volg je liever een korte, vakgerichte opleiding? Kies dan voor SPD 1 of SPD 2. Hiermee leer je in relatief korte tijd de kern van het vak.

Waarom een opleiding bedrijfsadministratie op HBO-niveau van MVP?

Bij Markus Verbeek Praehep studeer je altijd op de manier die het best bij jou past. Je bepaalt zelf of je de opleiding overdag, 's avonds of in het weekend volgt. En volg je de opleiding liever klassikaal of op afstand via e-learning of in de virtual classroom? Het is allemaal mogelijk. Zo sluit de opleiding altijd perfect aan op jouw baan en privéleven. Daarnaast kun je onze opleidingen bedrijfsadministratie ook modulair volgen. Zo ontwikkel je in korte tijd precies de kennis die je op dat moment nodig hebt. En wil je later toch doorstuderen richting je Bachelor SPD Bedrijfsadministratie? Dan kun je deze modules mogelijk inbrengen als vrijstellingen.