• Home
  • Praktijkprogramma HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie Fase 4

Praktijkprogramma HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie Fase 4

Onderdeel van HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie - 1 jaar
Modules

Duur

12 maanden

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

03-01-2022

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Heb je fase 1, 2 en 3 van de HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie afgerond? En volg je nu de vierde en daarmee laatste fase van de opleiding? Dan maakt dit praktijkprogramma daar onderdeel van uit. In het praktijkprogramma werk je aan gerichte opdrachten, waarin je alles wat je leert direct toepast in een praktijksituatie. Dit is leerzaam en zorgt ervoor dat je naast de nodige kennis ook vaardigheden en competenties ontwikkelt die je uiteindelijk succesvol maken in de accountancy. Met dit programma bereik je het niveau dat nodig is om als zelfstandig professional te kunnen functioneren. Je verzamelt de uitkomsten van je praktijkprogramma in een portfolio. Deze digitale verzameling van alle tussentijdse opdrachten geeft na verloop van tijd inzicht in je persoonlijke en professionele ontwikkeling en groei.

Aanpak

Je werkt in deze fase aan je portfolio waarin je laat zien dat je alle kwalificaties op eindniveau beheerst. Je toont het eindniveau aan met verschillende werksituaties. Het portfolio toetst je beroepsrelevant gedrag in de professionele situatie én je persoonlijke professionele ontwikkeling. Je laat hiermee zien dat je aan de voor jou relevante, meest actuele vaardigheden hebt gewerkt.

Voor je professionele ontwikkeling in de werksituatie lever je een eindverslag aan op basis van de eindkwalificaties van je opleiding. Hierbij maak je concrete handelingen die je hebt verricht inzichtelijk. Je toont bijvoorbeeld aan dat je feiten kunt verzamelen en verwerken in een financieel economisch of fiscaal advies.

Voor je persoonlijke professionele ontwikkeling maak je een verslag van het leerproces van je professionele vaardigheden, zoals samenwerken, probleemoplossend vermogen en kwaliteitsbewustzijn. Je kijkt hierbij terug naar je doelstellingen van fase 1 en vergelijkt deze met je eindniveau. Hierbij maak je een inschatting van je eigen niveau in relatie tot de ontwikkelde en nog te ontwikkelen vaardigheden.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur