• Home
  • Praktijkprogramma HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie Fase 4

Praktijkprogramma HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie Fase 4

Onderdeel van HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie - 1 jaar
Modules

Duur

12 maanden

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

04-01-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Heb je fase 1, 2 en 3 van de HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie afgerond? En volg je nu de vierde en daarmee laatste fase van de opleiding? Dan maakt dit praktijkprogramma daar onderdeel van uit. In het praktijkprogramma werk je aan gerichte opdrachten, waarin je alles wat je leert direct toepast in een praktijksituatie. Dit is leerzaam en zorgt ervoor dat je naast de nodige kennis ook vaardigheden en competenties ontwikkelt die je uiteindelijk succesvol maken in de accountancy. Met dit programma bereik je het niveau dat nodig is om als zelfstandig professional te kunnen functioneren. Je verzamelt de uitkomsten van je praktijkprogramma in een portfolio. Deze digitale verzameling van alle tussentijdse opdrachten geeft na verloop van tijd inzicht in je persoonlijke en professionele ontwikkeling en groei.

Aanpak

Je werkt in deze fase aan je portfolio waarin je laat zien dat je alle kwalificaties op eindniveau beheerst. Je toont het eindniveau aan met verschillende werksituaties. Het portfolio toetst je beroepsrelevant gedrag in de professionele situatie én je persoonlijke professionele ontwikkeling. Je laat hiermee zien dat je aan de voor jou relevante, meest actuele vaardigheden hebt gewerkt.

Voor je professionele ontwikkeling in de werksituatie lever je een eindverslag aan op basis van de eindkwalificaties van je opleiding. Hierbij maak je concrete handelingen die je hebt verricht inzichtelijk. Je toont bijvoorbeeld aan dat je feiten kunt verzamelen en verwerken in een financieel economisch of fiscaal advies.

Voor je persoonlijke professionele ontwikkeling maak je een verslag van het leerproces van je professionele vaardigheden, zoals samenwerken, probleemoplossend vermogen en kwaliteitsbewustzijn. Je kijkt hierbij terug naar je doelstellingen van fase 1 en vergelijkt deze met je eindniveau. Hierbij maak je een inschatting van je eigen niveau in relatie tot de ontwikkelde en nog te ontwikkelen vaardigheden.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Examens en diploma

Je sluit het praktijkprogramma af met het inleveren van je opleidingsportfolio. Deze bestaat onder meer uit portfolio-opdrachten en reflectieverslagen.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Opleidingsvarianten

  • Duur van de module: 1 jaar

  • Varianten: Dag

  • Dag: 2 bijeenkomsten van 10.00 uur tot 13.00 uur

  • Avond: 2 bijeenkomsten van 19.00 uur tot 22.00 uur

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Kosten dag variant, bij betaling in 1 termijn

Lesgeld
€ 290,-
Studiemateriaal
€ 30,-
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 0,-
Reprorechten
€ 15,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 335,-
Wil jij een kostenoverzicht in jouw mailbox ontvangen?
Kostenoverzicht aanvragen

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten

Markus Verbeek Praehep regelt voor je een arrangement, bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen we naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, HBO Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21 % btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er bovenop de prijs exclusief btw 10% opslag. Dat betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je de opleiding zelf? Dat geldt de opslag van 10% niet.

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn belast met 9% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur