• Home
  • Praktijkprogramma HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie Fase 1

Praktijkprogramma HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie Fase 1

Onderdeel van fase 1 van HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie - 1 jaar
Modules

Duur

12 maanden

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

November 2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In dit praktijkprogramma ga je aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling en de professionele ontwikkeling in je werksituatie. Dit is leerzaam en zorgt ervoor dat je naast de nodige kennis ook vaardigheden en competenties ontwikkelt die je uiteindelijk succesvol maken. Daardoor bereik je het niveau dat nodig is om als zelfstandig professional te kunnen functioneren. Je verzamelt de uitkomsten van je praktijkprogramma in een portfolio. Deze digitale verzameling van alle tussentijdse opdrachten geeft na verloop van tijd inzicht in je persoonlijke en professionele ontwikkeling en groei.

Doel en opzet

In de persoonlijke ontwikkeling start je met het uitvoeren van de 360-gradenfeedbackmethode op basis van de generieke professionele vaardigheden, waaronder samenwerken, probleemoplossend vermogen en kwaliteitsbewustzijn. Op basis daarvan stel je een plan op waarin je aangeeft welke vaardigheden je wilt gaan ontwikkelen en op welke manier je dit zult gaan doen. Je formuleert ontwikkeldoelstellingen met concrete werksituaties. Deze breng je in de volgende fase ten uitvoer. Hierbij wordt ook aandacht besteed aan effectief studeren en timemanagement.

Voor je vakinhoudelijke vaardigheden en ontwikkeling ga je aan de slag met belangrijke terugkerende werkzaamheden, waaronder het opstellen van financieel-economische informatie voor de besluitvorming en het opstellen van onderdelen van de jaarrekening zoals gegevensverwerking en informatieverstrekking. Je reflecteert daarbij op hoe je met bepaalde situaties bent omgegaan.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur